Dinsdag in Op1: Johnny de Mol over het nieuwe programma De Mol’s Hoop

Dinsdag in Op1: Johnny de Mol over het nieuwe programma De Mol’s Hoop
Dit zijn de gasten van dinsdag 23 maart

Kijktip :

Dinsdag is het de beurt aan Tijs van den Brink en Giovanca Ostiana. Dit duo presenteert elke dinsdag de talkshow Op1. Bekijk hieronder welke gasten vanavond aanschuiven bij Op1.

Onderwerpen van dinsdag 23 maart 2021

  • Johnny de Mol helpt in zijn nieuwe SBS6-programma De Mol’s Hoop gezinnen die in de problemen zitten. De presentator schakelt daarvoor de hulp in van succesvolle ondernemers. Voor mantelzorger Vianna Spang maakte die hulp daadwerkelijk het verschil. Vanavond bij Op1 vertellen Johnny de Mol en Vianna over dit nieuwe programma.

  • Demissionair premier Mark Rutte en minister Hugo de Jonge houden vanavond weer een persconferentie. Er worden, met oog op de hoge besmettingscijfers, geen versoepelingen verwacht. Dit terwijl het draagvlak voor de maatregelen steeds kleiner wordt. Eén klein lichtpuntje: de avondklok wordt verschoven naar 22.00 uur. Politiek verslaggever Xander van der Wulp, voorzitter van het Landelijk Netwerk Acute Zorg Ernst Kuipers en OMT-lid Alma Tostmann schuiven vanavond aan bij Op1 om de nieuwe ontwikkelingen te bespreken.

  • Hoe zorgen we ervoor dat we nooit meer een schaarste hebben aan vaccins? Hans Schikan begon vorige maand als speciaal vaccinatiegezant voor de overheid en moet ervoor zorgen dat Nederland in de toekomst voldoende prikken heeft. Vanavond vertelt hij bij Op1 hoe we dat moeten doen.

De latenighttalkshow Op1 is elke dag rond 22:30 uur te zien op NPO 1. Je kunt elke aflevering van Op1 terugkijken bij Gids.tv.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Dinsdag in Op1: Johnny de Mol over het nieuwe programma De Mol’s Hoop of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier