Donderdag 25 maart in Chateau Meiland: Erica gaat op mysterieuze date

Donderdag 25 maart in Chateau Meiland: Erica gaat op mysterieuze date
Ontdekken we eindelijk haar grote nieuwe liefde?

Kijktip :

Het is groot nieuws sinds gisteren: Erica Meiland blijkt weer aan de man te zijn. Ook in de nieuwe aflevering van Chateau Meiland houdt dit de gemoederen flink bezig, want ook Martien en Maxime tasten nog in het duister over de identiteit van de mysterieuze geliefde.

Na elke aflevering van Chateau Meiland kun je de volgende aflevering meteen vooruitkijken bij NLZIET.

Aangereden
In eerste instantie heeft de familie echter hele andere zorgen: ze ontsnappen ternauwernood aan een nieuwe tragedie. Beagle Babs hinkt nadat ze voor de deur is aangereden. Gelukkig constateert de dierenarts slechts een lichte kneuzing. Maar wanneer Erica gaat wandelen met haar mysterieuze date, laat ze de hond toch maar thuis.

Lees verder onder de video's.

Nieuwsgierigheid
Erica wil haar nieuwe liefde nog niet mee naar huis nemen: eerst wil ze hem goed leren kennen. Martien en Maxime kunnen hun nieuwsgierigheid echter niet bedwingen en na een wilde achtervolging weten ze onopgemerkt de datelocatei te vinden. Samen bespioneren ze de prille liefde vanuit de bosjes. Hopelijk heeft Erica niets door - maar zijn zonnebrillen wel genoeg als vermomming?

Wil je Chateau Meiland vooruitkijken? Dat kan bij NLZIET.

Chateau Meiland is elke maandag en donderdag om 20.30 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Chateau Meiland terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Donderdag 25 maart in Chateau Meiland: Erica gaat op mysterieuze date of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier