Vanavond op tv: finale The Voice of Holland, nieuw seizoen Bed & Breakfast

Vanavond op tv: finale The Voice of Holland, nieuw seizoen Bed & Breakfast
De tv-tips van Gids.tv voor vrijdag 26 maart

Kijktip :

Vanavond is de grote finale van het elfde seizoen van The Voice of Holland te zien op RTL 4. Wie gaat er met de winst vandoor? Verder onder meer een nieuw seizoen van Bed & Breakfast. Dit zijn de tv-tips van Gids.tv voor vrijdag 26 maart.

Gids.tv brengt je elke dag op de hoogte van het beste dat de aankomende tv-avond te bieden heeft.

Terug: Vroege Vogels

NPO 2
19:55 uur

Het nieuwe seizoen van Vroege Vogels begint met een special over de winter. Het is weer lente. Vroege Vogels is terug met een special over de winter, omdat de natuur juist dan volop in beweging is. Bomen vormen knoppen en zaden, rupsen werken aan hun toekomst als vlinder, vogels zoeken geschikte nestplaatsen. Welke invloed heeft de opwarming van het klimaat hierop?


Finale: The Voice of Holland

RTL 4
20:00 uur

De zoektocht naar de beste nieuwe zangstem van Nederland kent vanavond zijn ontknoping met de finale van The Voice of Holland. Na drie maanden scouten, begeleiden en selecteren hebben de coaches Ali B, Waylon, Anouk en Jan Smit allemaal nog één kandidaat over. In de finale bepaalt de kijker thuis wie van de vier dit seizoen van The Voice of Holland wint en daarmee de opvolger van Sophia Kruithof wordt.


Surviving Jeffrey Epstein: sekshandel

NPO 3
20:15 uur

In deze aflevering van Surviving Jeffrey Epstein ontrafelen vijf overlevers het complexe en geslepen systeem van sekshandel van Jeffrey Epstein, waarin de goed van vertrouwen zijnde jonge vrouwen verstrikt raakten omdat ze hun dromen najoegen. Naast slachtoffers doen in deze docuserie ook advocaten, (forensisch) psychologen en omstanders hun verhaal. Het maakt de reeks een diepgravend onderzoek naar de gruwelijke zedenzaak.


Avonturenfilm: Hugo

Spike
20:30 uur

Op Spike is vanavond de prachtige avonturenfilm Hugo, van topregisseur Martin Scorsese, te zien. Een weesjongen die in Parijs in de muren van een treinstation woont raakt betrokken bij een mysterie dat te maken heeft met zijn overleden vader en een machine. Hij stort zich vol overgave in het avontuur.


Terug: Bed & Breakfast

NPO 1
20:35 uur

Vanavond start een nieuw seizoen van Bed & Breakfast, waarin b&b-houders elkaars onderneming testen en zelf mogen bepalen wat ze het verblijf waard vinden. De eerste aflevering start met het b&b van Ilse en Patrick in Zeeland. Patrick was vroeger profvoetballer in België en in hun verblijf hangt een muur vol met ingelijste voetbalshirts die hij kreeg of kocht op veilingen.


Tv-theater: De Hokje

NPO 3
23:00 uur

Tv-versie van de theatervoorstelling De Hokje, een voorstelling waarin onderzocht wordt of je kunt ontsnappen aan de vooroordelen die er van je zijn. Anouar K., topcrimineel bij de Mocro Maffia, wordt live geïnterviewd door Kim, dé talkshowkoningin van het moment, in een bij voorbaat al spraakmakende televisie-uitzending. Zodra Anouar K. en zijn advocaat aan tafel gaan, blijkt alles anders te zijn dan aangekondigd en ontspoort de talkshow volledig.Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Vanavond op tv: finale The Voice of Holland, nieuw seizoen Bed & Breakfast of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier