Dinsdag in Op1: Wybren van Haga over gigantisch aantal voorkeurstemmen bij FvD

Dinsdag in Op1: Wybren van Haga over gigantisch aantal voorkeurstemmen bij FvD
Dit zijn de gasten van dinsdag 30 maart

Kijktip :

Dinsdag is het de beurt aan Tijs van den Brink en Giovanca Ostiana. Dit duo presenteert elke dinsdag de talkshow Op1. Bekijk hieronder welke gasten vanavond aanschuiven bij Op1.

Onderwerpen van dinsdag 30 maart 2021

  • De tweede man van Forum voor Democratie, Wybren van Haga, behaalde tijdens de landelijke verkiezingen eerder deze maand een gigantisch aantal voorkeurstemmen. Maar liefst 241.000 kiezers kleurden zijn naam rood: dit is gelijk aan drie zetels. Van Haga staat vooral bekend om zijn stevige kritiek op het huidige coronabeleid. Vanavond praat hij hierover bij Op1.

  • Prins Bernhard Jr. is een succesvolle maar veelbesproken zakenman, die vooral veel kritiek krijgt over zijn Amsterdamse vastgoedbezit. In het boek Zakenprins schrijft Parool-journalist Michiel Couzy samen met Maarten van Dun over de jacht naar succes van Bernhard Jr. Opiniemaker Sander Schimmelpenninck vindt dat de prins symbool staat voor het gedrag van zijn generatie ondernemers. Vanavond praten Couzy en Schimmelpenninck hierover bij Op1.

  • Morgen komen de ex-verkenners, Kajsa Ollongren en Annemarie Jorritsma naar de Tweede Kamer om daar in een debat uitleg te geven over de formatienotities die per ongeluk naar buiten kwamen. Gaan we morgen nu horen wat er echt gebeurd is? Vanavond bij Op1 bespreekt Joost Vullings deze kans en hoe de kabinetsformatie nu verder mo

  • Volgens het RIVM staan alle seinen op rood. Het aantal besmettingen nam met dertien procent toe in vergelijking met vorige week. Vanavond bij Op1 bespreekt Ab Osterhaus de huidige situatie.

De latenighttalkshow Op1 is elke dag rond 22:30 uur te zien op NPO 1. Je kunt elke aflevering van Op1 terugkijken bij Gids.tv.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Dinsdag in Op1: Wybren van Haga over gigantisch aantal voorkeurstemmen bij FvD of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier