Woensdag bij Beau: Hans Klok en Henk Krol over het homohuwelijk

Woensdag bij Beau: Hans Klok en Henk Krol over het homohuwelijk
De gasten van woensdag 31 maart

Kijktip :

Hans Klok heeft in Amerika zijn carrière een boost gegeven, maar moest hierdoor ook voor de tweede keer uit de kast komen. Aan tafel bij Beau vertelt hij hierover, aangezien het homohuwelijk morgen twintig jaar bestaat in Nederland. Wie zijn er nog meer te gast?

Tekst gaat verder onder de video's.

De gasten bij Beau van woensdag 31 maart

  • Het homohuwelijk bestaat morgen in Nederland twintig jaar. Maar wat is er in die tijd allemaal veranderd? Journalisten Jessica van Geel en Robbert Blokland schreven het boek ‘Als je maar gelukkig bent’. Over clichés, coming-out en het huwelijk.
  • Voor het boek spraken Jessica en Robbert ook met Henk Krol en Hans Klok. Want zonder Henk Krol was het homohuwelijk er pas later gekomen. En Hans Klok vertelt hoe hij in Amerika voor de tweede keer zijn coming-out beleefde.
  • De ESA opent vandaag de vacaturepagina voor een baan als astronaut. De 25-jarige Sanne van Schaik zit door een ernstig auto-ongeluk in een rolstoel maar dat weerhoudt haar niet haar droom te volgen en zich in te schrijven. Vanavond schuift Sanne aan tafel bij Beau.
  • Een roerige dag in Den Haag vandaag. Nadat de nieuwe Tweede Kamer was geïnstalleerd, mondde het debat over de uitgelekte formatiedocumenten nog voor het begonnen was uit in een totale chaos. Bij Beau bespreken we het met Wouter de Winther en Floor Bremer.

Beau is elke werkdag rond 22.00 uur te zien op RTL 4. Je kunt alle afleveringen en alle fragmenten van Beau terugkijken op Gids.tv.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Woensdag bij Beau: Hans Klok en Henk Krol over het homohuwelijk of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier