Vanavond op tv: The Passion 2021, gloednieuwe cabrio voor Martien in Chateau Meiland

Vanavond op tv: The Passion 2021, gloednieuwe cabrio voor Martien in Chateau Meiland
De tv-tips van Gids.tv voor donderdag 1 april

Kijktip :

Het is Witte Donderdag en we kunnen na een jaar afwezigheid weer gaan genieten van The Passion, vanavond te zien op NPO 1. Verder onder meer een gloednieuwe cabrio voor Martien in Chateau Meiland. Dit zijn de tv-tips van Gids.tv voor donderdag 1 april.

Gids.tv brengt je elke dag op de hoogte van het beste dat de aankomende tv-avond te bieden heeft.

Erik Scherder onderzoekt: onbekend maakt onbemind

NPO 2
20:25 uur

Professor Erik Scherder onderzoekt in deze aflevering van het maandelijkse Erik Scherder onderzoekt het gezegde 'Onbekend maakt onbemind'. Een vreemd dialect, een nieuwe cultuur of ander geslacht, bijna ieder verschil kan tot de grootste misverstanden of vreemdste vooroordelen leiden. Erik Scherder reist stad en platteland af, op zoek naar het antwoord op de vraag of en hoe we het onbekende toch nog een beetje kunnen beminnen.


Keuringsdienst van waarde: meergranen

NPO 3
20:25 uur

Deze week onderzoekt Keuringsdienst van waarde wanneer brood of beschuit de naam meergranen verdient. Een bakker bakt zijn brood van graan. Maar er zijn tegenwoordig ook bakkers die brood bakken van méér graan. Hoeveel meer graan past er dan in een brood? En hoe zit het met al dat extra graan dat fabrikanten in beschuit, tortilla's en pannenkoeken zeggen te verwerken?


Chateau Meiland: Martiens cabrio

SBS 6
20:30 uur

Paniek in deze aflevering van Chateau Meiland: het vogelvoer is op! En er moet meer worden gekocht in het dorp: Martien heeft een cabrio besteld. Eigenlijk is de auto veel te snel en mooi, maar als Martien de föhn in de hoofdsteunen ontdekt, is hij gelukkig. Ze gaan zichzelf en de honden uitlaten bij een kasteel in de buurt. Het is prachtig, maar de Nederlandse regeltjes verpesten het. Ze kunnen er niet eens wijn krijgen, thuis gelukkig wel.


Tv-première: The Equalizer 2

RTL 7
20:30 uur

Op RTL 7 is vanavond de tv-première van de keiharde actiefilm The Equalizer 2 te zien. Robert McCall probeert zich los te maken van zijn duistere verleden. Maar hij kan het niet laten om het op te nemen voor de zwakkeren in de samenleving. Als mensen het slachtoffer worden van een misdrijf, komt hij genadeloos in actie. Hoe ver zal hij gaan als zijn beste vriendin wordt vermoord?


Live: The Passion

NPO 1
20:35 uur

De elfde editie van The Passion komt live vanuit Roermond. Het thema van dit jaar is 'Ik ben er voor jou'. The Passion is iets anders dan voorgaande jaren. Het verhaal over het lijden, sterven en de opstanding van Jezus wordt nu alleen door omroep KRO-NCRV verteld, met extra scènes en nog meer herkenbare en actuele elementen, net als de Nederlandstalige vertaling van bekende Engelse hits.


Nieuw: Manhunt: Unabomber

Veronica
21:25 uur

Vanaf vanavond is de Amerikaanse misdaadserie Manhunt: Unabomber elke donderdag vanaf 21:25 uur met dubbele afleveringen te zien op Veronica. De serie is gebaseerd op het ware verhaal van FBI-profiler James R. Fitzgerald, die werkt bij de Unabom-taskforce, een team dat onderzoek doet naar de bombardementen en moorden gepleegd door een man die bekend staat als de Unabomber.Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Vanavond op tv: The Passion 2021, gloednieuwe cabrio voor Martien in Chateau Meiland of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier