Zo kun je WWE-event WrestleMania live kijken komend weekend

Zo kun je WWE-event WrestleMania live kijken komend weekend
Exclusieve livestream bij KIJK.nl

Nieuws :

In de jaren tachtig kwam WWE, een geheel nieuwe vorm van entertainment, op in de Verenigde Staten dankzij legendarische WWE Superstars als Hulk Hogan. Komend weekend (op zaterdag 10 en 11 april) staat WrestleMania op het programma, en dit evenement is ook in Nederland te zien!

Hoe werkt het?
Talpa en KIJK.nl zijn er in geslaagd om de exclusieve uitzendrechten van het evenement te bemachtigen. De wedstrijden worden niet uitgezonden op televisie, maar zijn te zien via een pay-per-view livestream op KIJK.nl. Het evenement wordt verdeeld over twee avonden (zaterdag 10 en zondag 11 april), en voor €9,99 kun je één van de events kijken via de livestream. Voor €15 kun je getuige zijn van beide avonden.

Bekijk hier het volledige programma van WrestleMania op 10 en 11 april.

Terugkijken
De kaartverkoop is op woensdag 7 april van start gegaan en je kunt je kaarten kopen via de website van KIJK.nl. Als je je ticket hebt bemachtigd, kun je WrestleMania bovendien tot zeven dagen terugkijken via KIJK.nl. Daarnaast is er een uur voor aanvang van WrestleMania een gratis Kick Off-show beschikbaar op KIJK.nl. Talpa biedt liefhebbers van WWE dus de uitgelezen mogelijkheid om in Nederland weer eens te genieten van dit spektakel!

WrestleMania is op zaterdag 10 en zondag 11 april als exclusief pay-per-view event te zien op KIJK.nl vanaf 01.30 uur. Bestel nu je kaarten via de website van KIJK.nl.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Zo kun je WWE-event WrestleMania live kijken komend weekend of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier