Nieuw seizoen Postcode Loterij Eén tegen 50 vanaf zondag te zien op RTL 4

Nieuw seizoen Postcode Loterij Eén tegen 50 vanaf zondag te zien op RTL 4
Caroline Tensen is terug met kennisquiz

Kijktip :

Vanaf zondag 11 april kunnen we op RTL 4 weer genieten van een nieuw seizoen Postcode Loterij Eén tegen 50. Vanwege de coronamaatregelen is het helaas nog steeds niet mogelijk om weer met de volle honderd tegenspelers te beginnen, maar dat mag de pret niet drukken.

Eén tegen 50 gemist? Kijk elke aflevering terug via Gids.tv.

Wegspelen
Het principe van het spel blijft echter hetzelfde. Presentatrice Caroline Tensen is nog altijd van de partij om de hoofdkandidaat én de vijftig deelnemers op de tribune vragen voor te leggen. Ook de tegenspelers kunnen geld verdienen: elke keer als de hoofdkandidaat afvalt, mogen de spelers op de tribune die nog in het spel zitten onderling 5000 euro verdelen.

Lees verder onder de video's.

Keuze
Ook het andere belangrijke spelelement keert terug: de hoofdkandidaat heeft voor elke vraag de keuze uit twee opties. Dat kan variëren van twee categorieën tot twee foto's en twee geluidsfragmenten. Daarnaast komt de oude bekende "makkelijke of moeilijke vraag" nog steeds voorbij.

Het nieuwe seizoen van Postcode Loterij Eén tegen 50 is vanaf zondag 11 april wekelijks om 20.00 uur te zien op RTL 4. Je kunt alle afleveringen van Postcode Loterij Eén tegen 50 terugkijken bij Gids.tv.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Nieuw seizoen Postcode Loterij Eén tegen 50 vanaf zondag te zien op RTL 4 of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier