Unforgotten seizoen 4 vanaf maandag 12 april te zien op BBC First

Unforgotten seizoen 4 vanaf maandag 12 april te zien op BBC First
Spannend vervolg van Britse misdaadserie

Kijktip :

Vanaf maandag 12 april is het vierde seizoen van de spannende Britse misdaadserie Unforgotten te zien op BBC First, de Britse seriezender met Nederlandse ondertiteling. De serie gaat over de Londense detectives Cassie en Sunny.

Verleden
Dit ijzersterke duo weet als geen ander misdaden uit het verleden in een nieuw daglicht te zetten. Nooit opgeslote zaken worden door hen ontrafeld en ze ontdekken niet zelden geheimen die jarenlang verborgen waren. In het nieuwe seizoen gaat het illustere tweetal vrolijk door met het oplossen van lastige zaken.

Vrieskist
In de eerste aflevering van het nieuwe seizoen zien we hoe Sunny zich naar een stortplaats in Haringey begeeft. Hier is een lugubere vondst gedaan in een vrieskist: er is een lijk zonder hoofd gevonden. Ondertussen is trouwe partner Cassie met ziekteverlof. Zij wil niet terugkomen voor de laatste drie maanden tot haar pensioen.

Het vierde seizoen van Unforgotten is vanaf maandag 12 april wekelijks om 21.00 uur te zien op BBC First. Lees hier op welk kanaal BBC First te vinden is bij jouw tv-aanbieder.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Unforgotten seizoen 4 vanaf maandag 12 april te zien op BBC First of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier