Hoe laat is WWE-event WrestleMania live te zien op KIJK?

Hoe laat is WWE-event WrestleMania live te zien op KIJK?
Talpa heeft exclusieve uitzendrechten

Nieuws :

De WWE komt terug naar Nederland! Talpa heeft de exclusieve uitzendrechten van WrestleMania weten te bemachtigen en dat evenement is komend weekend te zien op KIJK.nl. Hoe laat beginnen de wedstrijden tussen de WWE Superstars?

Wil je WWE live zien? Bestel nu je kaarten via de website van KIJK.nl.

Night 1 (10 april)
Twee WWE-legendes, Hulk Hogan en Titus O'Neil, presenteren het spektakel in het Raymond James Stadium in Tampa, Florida. Op de eerste avond (zaterdag 10 april) zien we onder meer een wedstrijd tussen WWE-kampioen Bobby Lashley en voormalig titelhouder Drew McIntyre. Ook SmackDown-kampioen Sasha Banks en Royal Rumble-winnares Bianca Belair nemen het tegen elkaar op. De gratis Kick Off-show begint om 00.30 uur en het hoofdprogramma gaat om 01.30 uur van start.

Bekijk het volledige programma van WrestleMania.

Night 2 (11 april)
Ook de tweede avond van WrestleMania belooft een spektakel te worden. Zondag zien we onder meer een clash tussen WWE Hall of Famer Edge en kampioen Roman Reigns. Zij krijgen in de ring gezelschap van Paul Heyman en Daniel Bryan, dus dat wordt een wedstrijd met een hoog entertainmentgehalte. Daarna volgen nóg zes wedstrijden. Opnieuw begint de Kick Off-show om 00.30 uur, gevolgd door het hoofdprogramma vanaf 01.30 uur.

WrestleMania is op zaterdag 10 en zondag 11 april als exclusief pay-per-view event te zien op KIJK.nl vanaf 01.30 uur. Bestel nu je kaarten via de website van KIJK.nl.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Hoe laat is WWE-event WrestleMania live te zien op KIJK? of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier