Recensie: OnlyFans Uncovered is bizarre, maar schone kijk in bizarre wereld

Recensie: OnlyFans Uncovered is bizarre, maar schone kijk in bizarre wereld
Onthullende documentaire achter OnlyFans

Film :

Vanaf 9 april staat het eerste seizoen van OnlyFans Uncovered op Videoland: over de meest succesvolle en spraakmakende Nederlandse creators en ‘the rising stars’ van het wereldwijde fenomeen. Lees hier de recensie van OnlyFans Uncovered seizoen 1.

Gids.tv bekijkt als eerste alle nieuwe films en series in de bioscoop en on-demand. Lees hier al onze film- en serierecensies.

Onbekende wereld
Het online platform OnlyFans met veelal seksueel getinte content achter betaalde abonnementen, faciliteert een persoonlijke band tussen fans en creators. Dat maakt het werk van de creators zwaar en tijdrovend. Voor het eerst treden zij, zowel met hun privéleven als hun intieme werk, buiten de anonimiteit en in de spotlights.

Beoordeling van Gids.tv: ★★½
Het interessante van deze documentaireserie zit hem in de redelijk onbekende en schimmige wereld waar wij ons in begeven. Helaas kunnen wij ons niet aan het idee onttrekken dat de docu ons niet alles vertelt: de grote getallen die genoemd worden, zijn geen gemiddeld loon van een OnlyFans-creator. Verder is het allemaal prima in beeld gebracht: 2,5 ster.

Vanaf 9 april 2021 is OnlyFans Uncovered seizoen 1 te streamen op Videoland. Genre: Documentaire.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Recensie: OnlyFans Uncovered is bizarre, maar schone kijk in bizarre wereld of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier