Vanavond op tv: docu Kleine jongen over André Hazes, Borussia Dortmund - Manchester City

Vanavond op tv: docu Kleine jongen over André Hazes, Borussia Dortmund - Manchester City
De tv-tips van Gids.tv voor woensdag 14 april

Kijktip :

Vanavond is de eerste aflevering van de documentaireserie Kleine jongen: het echte leven van André Hazes te zien op NPO 3. Verder onder meer de Champions League-wedstrijd Borussia Dortmund - Manchester City. Dit zijn de tv-tips van Gids.tv voor woensdag 14 april.

Gids.tv brengt je elke dag op de hoogte van het beste dat de aankomende tv-avond te bieden heeft.

Nieuw: Kleine jongen: het echte leven van André Hazes

NPO 3
20:25 uur

In het jaar waarin André Hazes 70 jaar zou worden zendt NPO 3 de documentaireserie Kleine jongen: het echte leven van André Hazes uit over het levensverhaal van de man die van de meest geroemde artiesten van Nederland is. De docureeks laat het leven zien van een geliefde maar ook gecompliceerde man, die ondanks zijn legendarische carrière altijd "die kleine" is gebleven. Met niet eerder vertoond beeldmateriaal uit het privé-archief van familie Hazes.


Tv-première: Weg van jou

RTL 8
20:25 uur

Op RTL 8 is vanavond de tv-première van Weg van jou te zien. De stadse Evi wordt door haar werkgever overgeplaatst naar Zeeuws-Vlaanderen. Haar vriend blijft in Rotterdam en Evi zal een heel nieuw leven moeten opbouwen. Dan ontmoet ze de stoere visser Stijn. Kan ze toch aarden in de Zeeuwse klei, of keert ze terug naar haar oude leven?


Live: Borussia Dortmund - Manchester City

SBS 6
20:30 uur

Voorbeschouwing en om 21:00 uur live verslag van Borussia Dortmund - Manchester City in de kwartfinale van de Champions League. De heenwedstrijd werd vorige week met 2-1 gewonnen door Manchester City. Alles is dus nog mogelijk tijdens de return in Duitsland. SBS6 kiest voor dit duel in plaats van Liverpool - Real Madrid omdat het in Madrid een week geleden al 3-1 werd en de spanning bij Dortmund - City op voorhand een stuk groter lijkt.


Rooijakkers over de vloer: Lucille Werner

RTL 4
21:30 uur

Art Rooijakkers gaat deze week op bezoek bij presentatrice Lucille Werner, die sinds kort voor het CDA in de Tweede Kamer zit. De blauwe Lingo-ballen zijn nu de blauwe stoelen van de Tweede Kamer geworden: het resultaat van een leven lang knokken. Door zuurstofgebrek bij de geboorte liep Lucille een handicap op. De artsen voorspelden veel zorg, wat voor Lucille al van jongs af aan juist een trigger was om zich te laten gelden.


Andere Tijden: hevigste krakersrellen jaren 80

NPO 2
22:20 uur

Andere Tijden blikt terug met krakers, politieagenten en stadsbestuurders van destijds op de hevigste krakersrellen van de jaren 80, de Piersonrellen in Nijmegen. Aanleiding was de bouw van een parkeergarage in het centrum van Nijmegen waarvoor een aantal arbeiderswoningen moest worden gesloopt. Krakers barricadeerden de huizen en de steeg waaraan de huizen lagen.Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Vanavond op tv: docu Kleine jongen over André Hazes, Borussia Dortmund - Manchester City of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV