Reportageprogramma #Ajouad gaat donderdag van start op NPO 3

Reportageprogramma #Ajouad gaat donderdag van start op NPO 3
Presentator onderzoekt drie veelbesproken onderwerpen

Kijktip :

Presentator Ajouad el Miloudi is vanaf donderdag 15 april te zien met het driedelige reportageprogramma #Ajouad. Hij onderzoekt in drie afleveringen onderwerpen, subgroepen en thema's die actueel en soms controversieel zijn, en waarover de meningen flink uiteen lopen.

#Ajouad gemist? Kijk elke aflevering terug via Gids.tv.

Witte man
In de eerste aflevering duikt El Miloudi in het thema "De Witte Man". Het is een term die regelmatig gebruikt wordt in tijden van Black Lives Matter en discussies over seksisme en racisme. Het is vaak de witte man die de schuldige is, maar wie is dat eigenlijk? El Miloudi zat zelf op een basisschool waar hij dagelijks "de witte man" tegen het lijf liep.

Contrast
Met eigen ogen zag El Miloudi dat er een groot contrast was met de ouders van kinderen uit de buurt waar hij opgroeide. De presentator gaat in gesprek met witte mannen van een herensociëteit, een rockband, mannen die opkomen voor hun mannelijkheid, gelukkige mannen én mannen die bang zijn dat ze iets wordt afgepakt. Na deze aflevering volgen nog uitzendingen over De Vleeseters en De Joden.

Het nieuwe programma #Ajouad is vanaf donderdag 15 april drie donderdagen rond 21.50 uur te zien op NPO 3. Je kunt de afleveringen van #Ajouad terugkijken bij Gids.tv.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Reportageprogramma #Ajouad gaat donderdag van start op NPO 3 of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier