Recensie: Misfit 3 De Finale met Rico Verhoeven als redder in nood?

Recensie: Misfit 3 De Finale met Rico Verhoeven als redder in nood?
Met Djamila, Niek Roozen en Jolijn Henneman

Film :

Vanaf 23 april staat de film Misfit 3 De Finale op Netflix. De gloednieuwe bioscooprelease miste het witte doek (corona!) en gaat direct naar de streamingdienst. Julia, Nick en Sterre zijn terug, met jaloerse rivalen en een blik bekende Nederlanders waar je U tegen zegt in een grootse internationale muziekwedstrijd! Lees hier de filmrecensie van Misfit 3 De Finale.

Gids.tv bekijkt als eerste alle nieuwe films en series in de bioscoop en on-demand. Lees hier al onze film- en serierecensies.

Julia, Nick en Sterre
De start van het schooljaar begint goed voor Julia, Nick en Sterre. Ze hebben een contract bij een platenlabel en mogen optreden in een grote nationale liveshow. Totdat na een fusie van de twee scholen iedereen van het Olympus College bij hen op het Hoogland komt, inclusief hun eeuwige rivale Babette. Alle squads staan op zijn kop en terwijl Babette haar nummer 1-positie terug probeert te winnen, raken de Misfits bevriend met de verlegen Tara. De Misfits moeten alles op alles zetten om bij elkaar te blijven en hun grote droom te volgen om de finale van de internationale muziekwedstrijd, de TMA's, te winnen.

Beoordeling van Gids.tv: ★★½
De Misfit-films zijn er speciaal voor en over tieners en het eerste en tweede deel waren een groot succes. Boegbeeld Julia (Djamila) is terug in een vrolijke finale, met als thema's doorzettingsvermogen en fouten van anderen vergeven en de boodschap dat angst een slechte raadgever is. Belangrijke levenslessen voor jongeren en bijna-volwassenen, verpakt in een muziekfilm die tieners het meest aanspreekt. Rico Verhoeven heeft een korte, maar zeer leuke cameo, waarin hij met waterballonnen gooit. Misfit 3 De Finale zit vol jaloezie en tegenslagen die uiteindelijk altijd goedkomen, maar is helaas ook meer van hetzelfde. Het einde is daar - maar niet getreurd, de serie is onderweg. Tweeënhalve ster.

Cast
Naast Djamila (De Grote Slijmfilm), Bente Fokkens (Soof: een nieuw begin) en Jolijn Henneman (Goede Tijden, Slechte Tijden) zijn ook Nienke van Dijk, Nick Schilder, Jeroen van Koningsbrugge, Hanwe, Nicolette Kluijver, Buddy Vedder en Rico Verhoeven in deze film te zien. Deze productie is geregisseerd door Erwin van den Eshof (Popoz).

Vanaf 23 april 2021 is de film Misfit 3 De Finale te streamen op Netflix. Genre: Komedie, Muziek. Tijdsduur: 82 minuten. IMDb-score: 4,6.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV