Dramaserie The Trial of Christine Keeler vanaf vrijdag te zien op NPO 2

Dramaserie The Trial of Christine Keeler vanaf vrijdag te zien op NPO 2
Schandaal houdt Groot-Brittannië in zijn greep

Kijktip :

NPO 2 zendt vanaf vrijdag 23 april de Britse dramaserie The Trial of Christine Keeler uit, over het grootste politieke schandaal van de jaren zestig in Groot-Brittannië: de Profumo-affaire.

The Trial of Christine Keeler gemist? Kijk elke aflevering terug via Gids.tv.

Berooide danseres
Groot-Brittannië schudde in de jaren zestig op zijn grondvesten door deze affaire en de regering-MacMillan wankelt flink. Ondertussen zijn de Britten ook nog in de greep van de Cubacrisis aan de andere kant van de Atlantische Oceaan. Een berooide danseres speelt de hoofdrol in de Profumo-affaire, die verregaande gevolgen heeft.

Gestalkt
Die gevolgen hebben niet alleen betrekking op diverse regeringsfuctionarissen, maar ook op de danseres zelf. De vrouw in kwestie is Christine Keeler, die wordt gestalkt door haar ex-vriend. Ze vraagt haar oude vriend, arts Stephen Ward, om hulp. Een bezoekje aan een nachtclub ontaardt vervolgens in een drama dat de krant haalt. Minister van Oorlog John Profumo heeft alle reden om zich zorgen te maken.

De dramaserie The Trial of Christine Keeler is vanaf vrijdag 23 april wekelijks rond 23.15 uur te zien op NPO 2. Je kunt elke aflevering van The Trial of Christine Keeler terugkijken bij Gids.tv.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Dramaserie The Trial of Christine Keeler vanaf vrijdag te zien op NPO 2 of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV