Muziekprogramma De beste liedjes van het Songfestival start zaterdag op SBS6

Muziekprogramma De beste liedjes van het Songfestival start zaterdag op SBS6
Jeroen van der Boom ontvangt artiesten

Kijktip :

Na De Radio 10 Songfestivalquiz gaat het Songfestivalfeest op SBS6 nog even door met een ander nieuwe programma: De beste liedjes van het Songfestival. Drie zaterdagen ontvangt Jeroen van der Boom drie artiesten aan zijn witte piano.

De beste liedjes van het Songfestival gemist? Kijk vanaf 1 mei elke aflevering terug via Gids.tv en op KIJK.nl.

Favoriete liedjes
In de eerste aflevering zijn Ruth Jacott, Gerard Joling en de Vlaamse actrice/zangeres Pommelien Thijs te gast in De beste liedjes van het Songfestival. Zij vertellen wat hun favoriete Songfestivalliedjes zijn. Nadat ze uitgebreid herinneringen hebben opgehaald brengen de gasten de liedjes natuurlijk ook ten gehore in de studio.

Gastoptreden
Verder zien we ook elke week een speciaal, spetterend gastoptreden van een internationale Songfestivalwinnaar. De beroemde zangers en zangeressen zingen hun winnende Songfestivalliedje. De komende weken ontvangt Van der Boom nog diverse andere zangers, zoals Glennis Grace, Tino Martin en OG3NE.

Het nieuwe programma De beste liedjes van het Songfestival is vanaf zaterdag 1 mei wekelijks om 21.30 uur te zien op SBS6. Je kunt vanaf dan alle afleveringen van De beste liedjes van het Songfestival terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Muziekprogramma De beste liedjes van het Songfestival start zaterdag op SBS6 of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV