Donderdag in Beau: Floor Bremer & Wouter de Winther bespreken notulendebat

Donderdag in Beau: Floor Bremer & Wouter de Winther bespreken notulendebat
Dit zijn de gasten van donderdag 29 april

Kijktip :

Elke werkdag kunnen we genieten van gesprekken aan tafel bij Beau van Erven Dorens. Bekijk hieronder welke gasten er vanavond bij Beau aan tafel zitten.

De gasten bij Beau van donderdag 29 april

  • Renaldo Ishaak maakte door zijn werk bij de Koninklijke Marechaussee vreselijke gebeurtenissen van heel dichtbij mee. In zijn boek 'First Responder' vertelt hij over de impact van de Schipholbrand, de ramp met Turkish Airlines en de aanslag op Koninginnedag in 2009.

  • Na het succes van de muzikale speurtocht naar Simon & Garfunkel, treden Nick, Simon en Kees in de voetsporen van ABBA. Vanavond laat het Volendamse trio horen wat de muziek van die band zo geniaal maakt.

  • De oppositie neemt de regering vandaag onder vuur in het notulendebat, maar volgens Mark Rutte is er nog steeds niets onoorbaars gebeurd. We schakelen voor het laatste nieuws met Floor Bremer en Wouter de Winther bespreekt de belangrijkste momenten aan tafel.

Beau is elke werkdag rond 22:00 uur te zien op RTL 4. Je kunt alle afleveringen en alle fragmenten van Beau terugkijken op Gids.tv.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Donderdag in Beau: Floor Bremer & Wouter de Winther bespreken notulendebat of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier