Vrijdag in Beau: Henk Krol vertelt over zijn bed and breakfast

Vrijdag in Beau: Henk Krol vertelt over zijn bed and breakfast
De gasten van vrijdag 30 april

Kijktip :

Henk Krol heeft het roer omgegooid. Jarenlang zat hij in de Tweede Kamer als hét gezicht voor ouderen. Eerst bij 50Plus, later bij de Partij voor de Toekomst en tijdens de afgelopen Tweede Kamerverkiezingen voor Lijst Henk Krol. Hij werd niet herkozen en dus gooide Henk het roer om: hij heeft nu een bed and breakfast. Vanavond vertelt hij erover bij Beau. Hieronder lees je wie er nog meer te gast is bij Beau.

De gasten bij Beau van vrijdag 30 april

  • Vaste politiek verslaggever van Beau Floor Bremer maakt overuren. En dat moet ook wel met zo'n hectische periode in Den Haag. Vanavond bij Beau vertelt ze over de laatste stand van zaken.

  • De Verraders is een kijkcijferhit. Het nieuwe programma van RTL4 komt morgenavond (1 mei) tot een einde. Presentator Tijl Beckand en kandidaten Edson da Graca, Kees Boot en Holly Mae Brood zijn te gast bij Beau.

  • Henk Krol gooide het roer om na de Tweede Kamerverkiezingen, waar hij geen zetel wist te behalen. Vanavond vertelt hij bij Beau of hij zijn oude baan in Den Haag mist.

Beau is elke werkdag rond 22:00 uur te zien op RTL 4. Je kunt alle afleveringen en alle fragmenten van Beau terugkijken op Gids.tv.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Vrijdag in Beau: Henk Krol vertelt over zijn bed and breakfast of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier