Zondag 9 mei in Deze quiz is voor jou: o.a. Joris Linssen en Samantha Steenwijk

Zondag 9 mei in Deze quiz is voor jou: o.a. Joris Linssen en Samantha Steenwijk
Sparen voor een therapeutische tuin

Kijktip :

Zondagavond (9 mei) kun je op SBS6 weer kijken naar een nieuwe aflevering van Deze quiz is voor jou, waarin twee teams van BN'ers geld proberen te verzamelen voor iemand die dat hard nodig heeft. Deze week wordt er gespaard voor een therapeutische tuin.

Deze quiz is voor jou gemist? Kijk elke aflevering terug via Gids.tv en op KIJK.nl.

Speciaal woonhuis
Anny en haar zoon Aaron zijn bezig met een speciaal woonhuis voor lichamelijk en verstandelijk beperkten in Oostelbeers, Noord-Brabant. Het complex staat momenteel nog in de steigers, maar ze hopen in oktober 2021 hun deuren te openen. Voor Anny en Aaron zou het complex compleet zijn met een belevingstuin, die therapeutisch werkt voor mensen met een beperking.

Teams
Zo'n tuin kost echter een flinke zak met duiten. Anny en haar man Arno hebben echter al hun spaargeld al in het huis gestopt, waardoor er geen geld meer over is voor de belevingstuin. Gelukkig spelen twee teams van BN'ers voor een mooi geldbedrag: presentator/zanger Joris Linssen speelt met Samantha Steenwijk en ook Stella Bergsma en Carolien Borgers spelen samen.

Deze quiz is voor jou is elke zondag om 19.55 uur te zien op SBS6. Je kunt alle afleveringen van Deze quiz is voor jou terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Zondag 9 mei in Deze quiz is voor jou: o.a. Joris Linssen en Samantha Steenwijk of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier