Nieuwe Crocodile Dundee blijkt marketingstunt

Nieuwe Crocodile Dundee blijkt marketingstunt
Ook Hugh Jackman toegevoegd aan 'film'

Nieuws :

Hoewel de makers van Dundee: The Son of a Legend Returns Home met allerlei 'officiële' sociale media-pagina's proberen vol te houden dat het toch echt om een film gaat, weten velen inmiddels beter. Het blijkt een marketingstunt.

De aankondiging afgelopen week deed vermoeden dat Crocodile Dundee, de legendarische Australische avonturier, na lange tijd weer terug zou keren in de film Dundee: The Son of a Legend Returns Home. Paul Hogan kruipt weer in de huid van Crocodile en komiek Danny McBride speelt zijn luidruchtige, Amerikaanse zoon Brian. Nu blijkt, zo achterhaalde Cinemablend, dat het hier om een marketingstunt gaat om het Australische toerisme wat op te krikken.

Zo zijn ook de Australische acteurs Hugh Jackman en Chris Hemsworth toegevoegd aan de cast. De volledige trailer, eigenlijk een reclamespot, komt naar alle waarschijnlijkheid voorbij tijdens de aankomende Super Bowl. Naast McBride, Hogan, Hemsworth en Jackman zou ook steractrice Margot Robbie, die ook uit Australië komt, een rol spelen in de marketingcampagne. Recent plaatste ze op Instagram een foto vanaf de set van de film, samen met Dundee-acteur Paul Hogan.

Voor de fans van de oude avonturier is het wellicht geen goed nieuws. De clips van de 'film' zien er namelijk vrij professioneel uit. Zouden de makers toch wat meer gepland hebben dan 'slechts' een reclamespot? In de nacht van 4 op 5 februari weten we meer wanneer allerlei nieuwe trailers en spotjes voorbijkomen tijdens de Super Bowl.

In Nederland kun je de Super Bowl-wedstrijd in de nacht van 4 op 5 februari volgen op FOX Sports 1 vanaf 23.30 uur. FOX Sports 2 zendt de wedstrijd ook uit, maar dan met Amerikaans commentaar. Bioscoopketen Pathé zendt de wedstrijd uit in een aantal van hun zalen. Bekijk op de site in welke bioscopen de wedstrijd live te zien is.Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Nieuwe Crocodile Dundee blijkt marketingstunt of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen