Tv-première actiefilm The Meg woensdag te zien op Veronica in Meimaand Filmmaand

Tv-première actiefilm The Meg woensdag te zien op Veronica in Meimaand Filmmaand
Ook te streamen via Pathé Thuis en iTunes

Kijktip :

Soms heb je gewoon zin in een lekkere vette actiefilm zoals alleen Jason Statham ze maakt - en doe hoeven niet eens per se goed te zijn. Woensdagavond kun je van zo'n film genieten tijdens de Meimaand Filmmaand op Veronica: de tv-première van The Meg staat op het programma. Je kunt The Meg streamen via Pathé Thuis en iTunes.

Bekijk hier de volledige programmering van de Meimaand Filmmaand 2021.

Het verhaal
Een onderzoeksduikboot - onderdeel van een internationaal diepzee-observatieprogramma - wordt aangevallen door een enorm wezen waarvan werd gedacht dat deze was uitgestorven. De duikboot met de bemanning ligt nu op de bodem van de oceaan, met de bemanning gevangen. Onder flinke tijdsdruk wordt de ervaren diepzeereddingsduiker Jonas Taylor ingeschakeld om de bemanning te redden van de enorme prehistorische 25 meter lange haai, bekend onder de naam megalodon.

Beoordeling Gids.tv: ★★★
Bij films over een zeemonster beland je al snel in de schaduw van de meest iconische film van dit specifieke subgenre: Jaws. In The Meg wordt de spanning van Jaws echter ook gecombineerd met de verbijstering van Jurassic World, door een véél groter zeemonster ten tonele te voeren. Het maakt de film meteen een stuk minder geloofwaardig, maar het dier boezemt niettemin genoeg angst in. Erg hoogstaand is het allemaal niet, maar vermakelijk des te meer.

Cast
Naast Jason Statham (Furious 7) en Li Bingbing (Transformers: Age of Extinction) zijn ook Rainn Wilson (Juno) en Ruby Rose (John Wick: Chapter 2) te zien in The Meg. Deze film is geregisseerd door Jon Turteltaub (Last Vegas).

The Meg (2018) wordt beoordeeld met een 5,6 op IMDb en is op woensdag 12 mei om 20.30 uur te zien op Veronica. Genre: actie, science fiction, thriller. Speelduur: 113 minuten.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Tv-première actiefilm The Meg woensdag te zien op Veronica in Meimaand Filmmaand of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier