Woensdag in Op1: Signdancer Fauve Doudouc is één van de Songfestival tolken

Woensdag in Op1: Signdancer Fauve Doudouc is één van de Songfestival tolken
Dit zijn de gasten van woensdag 19 mei

Kijktip :

Woensdag is het de beurt aan Charles Groenhuijsen en Carrie ten Napel. Dit duo presenteert elke woensdag de talkshow Op1. Bekijk hieronder welke gasten vanavond aanschuiven bij Op1.

Onderwerpen van woensdag 19 mei

  • Opzwepende muziek, vuurwerk en glimmende outfits. Tegenwoordig kent iedereen het Eurovisie Songfestival om zijn spectaculaire acts en extravagante karakter. Maar is dit altijd al zo geweest? Vanavond bij Op1 duiken we met oud-winnaars Lenny Kuhr en Getty Kaspers, oud-deelnemer Greetje Kauffeld en oud-presentator Hans van Willigenburg in de lange geschiedenis van het grootste muziekevenement ter wereld.

  • Doven en slechthorenden kunnen dit jaar maximaal genieten van het Eurovisie Songfestival. Alle 39 liedjes worden namelijk uitgebeeld door ‘signdancers’. Deze muziektolken vertalen de optredens niet alleen in gebaren, maar beelden ze ook uit met dans en beweging. Signdancer Fauve Doudouce is één van de tolken en steelt de show tijdens de optredens van onder andere Ierland en Frankrijk. Vanavond vertelt ze er alles over bij Op1.

De latenighttalkshow Op1 is elke dag rond 22:30 uur te zien op NPO 1. Je kunt elke aflevering van Op1 terugkijken bij Gids.tv.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Woensdag in Op1: Signdancer Fauve Doudouc is één van de Songfestival tolken of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier