Vrijdag in De Vooravond: Caroline van der Plas over het Eurovisie Songfestival

Vrijdag in De Vooravond: Caroline van der Plas over het Eurovisie Songfestival
De gasten van vrijdag 21 mei

Kijktip :

Vanavond is het alweer de laatste uitzending vanuit Ahoy, waarbij alles in het teken staat van het Eurovisie Songfestival. Elke gast van vanavond kijkt ontzettend uit naar de finale op zaterdag! Wie zijn er meer te gast vanavond?

Lees verder onder de video's.

De gasten in De Vooravond - vrijdag 21 mei

  • Een terugblik op de halve finale van gisteren met Rick Paul van Mulligen, Iris van Lunenburg, Caroline van der Plas en Jordan Roy.
  • Onze vliegende verslaggever Emma Wortelboer gaat voor de laatste keer backstage.
  • Jeangu Macrooy vertegenwoordigt morgen ons land in de finale. Aan tafel gaan we even terug in de tijd, naar 2014, toen Jeangu vanuit Suriname naar Nederland kwam en bij een gastgezin ging wonen. Gastmoeder Ingrid Grimberg en gastbroer Rens Weustink schuiven aan.
  • Rob Jetten, Ellen Deckwitz en onze Branko van Schijndel kunnen haast niet wachten op die grote finale morgen. Songfestival-baas Sietse Bakker komt ook langs in de studio.
  • Zangeres Froukje opent de uitzending met een cover van een Nederlandse Songfestivalwinnaar en Son Mieux sluit af met hun versie van een onvergetelijke Songfestivalklassieker.

De Vooravond is elke werkdag rond 19.00 uur te zien op NPO 1. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van De Vooravond terugkijken bij Gids.tv.Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV