Vanavond op tv: College Tour met Connie Palmen, tv-première John Wick: Chapter 3 - Parabellum

Vanavond op tv: College Tour met Connie Palmen, tv-première John Wick: Chapter 3 - Parabellum
De tv-tips van Gids.tv voor dinsdag 25 mei

Kijktip :

Vanavond is op NPO 2 weer een nieuwe aflevering van College Tour te zien, met deze week schrijfster Connie Palmen als gast. Verder onder meer de tv-première van John Wick: Chapter 3 - Parabellum. Dit zijn de tv-tips van Gids.tv voor dinsdag 25 mei.

Gids.tv brengt je elke dag op de hoogte van het beste dat de aankomende tv-avond te bieden heeft.

Nieuw: Chicago Med seizoen 6

FOX
20:10 uur

Vanavond start het nieuwste, zesde seizoen van de Amerikaanse dramaserie Chicago Med. Chicago Med toont een emotionele rollercoaster door de dagelijkse chaos van het meest explosieve ziekenhuis van de stad. De serie gaat over de moedige artsen die het bij elkaar houden. In het begin van seizoen zes past het voltallige personeel van Chicago Med zich aan aan het nieuwe normaal van de pandemie. Zo vechten dr. Choi, dr. Lanik en April aan de frontlinie.


College Tour: Connie Palmen

NPO 2
20:25 uur

Twan Huys en een groep studenten ontvangen in deze aflevering van College Tour 'de grande dame' van de Nederlandse literatuur: schrijfster Connie Palmen. Haar debuutroman 'De Wetten' wordt in 1991 direct een bestseller. In de jaren erna schrijft ze tientallen romans, verhalen en essays, waaronder 'I.M.', een autobiografische roman over haar hartstochtelijke relatie met de beroemde journalist Ischa Meijer.


Tv-première: John Wick 3 - Parabellum

Veronica
20:30 uur

In de Meimaand Filmmaand van Veronica kunnen we vanavond genieten van de tv-première van de keiharde actiefilm John Wick: Chapter 3 - Parabellum. John Wick is op de vlucht geslagen om twee redenen: een wereldwijd beloofde prijs op zijn hoofd van maar liefst veertien miljoen dollar en voor het breken van een belangrijke regel van het Continental Hotel. Achter elke hoek liggen huurmoordenaars op de loer.


Nieuw: Doe alsof je thuis bent

NPO 1
20:35 uur

NPO 1 zendt de komende twee dinsdagen om 20:35 uur het programma Doe alsof je thuis bent uit, dat vorig jaar zomer te zien was op NPO 3. In dit programma gaan verschillende gezinnen vier dagen op vakantie in het huis van een ander. De gezinnen wisselen met elkaar van woning om zo te ervaren hoe het is om vakantie te vieren in eigen land. Ze zullen ook elkaars regels, gewoontes en dagelijkse klusjes overnemen.


Nieuw: Chicago P.D. seizoen 8

FOX
21:05 uur

Vanaf vanavond is het achtste en nieuwste seizoen van de Amerikaanse misdaadserie Chicago P.D. elke dinsdag om 21:05 uur te zien op FOX. De serie is een spin-off van Chicago Fire en gaat over het politiekorps van Chicago, dat uit twee zeer verschillende groepen bestaat: de agenten en de inlichtingendienst. Het team komt in de eerste aflevering van het nieuwe seizoen in actie als er een 5-jarig meisje wordt neergeschoten.


Special: Black Lives Matter, een jaar later

NPO 2
22:15 uur

Precies een jaar na de dood van George Floyd door politiegeweld is er een speciaal tv-programma over de Black Lives Matter-beweging, die sinds dat moment wereldwijd scherp op het netvlies staat. Presentator Nadia Moussaid en journalist Clarice Gargard ontvangen gasten die een hoofdrol hebben gespeeld in de beweging in Nederland, die naast een politieke ook een maatschappelijke stroming heeft met diepe wortels in de kunst en cultuur.


Tv-première: Upgrade

Veronica
23:05 uur

Veronica zendt vanavond de tv-première van Upgrade uit. Nadat zijn vrouw is vermoord tijdens een brute overval waarbij hij verlamd raakt, wordt Gray Trace benaderd door een miljardair-uitvinder met een experimentele remedie die zijn lichaam zal "upgraden". De remedie, een kunstmatige intelligentie-implantaat genaamd STEM, geeft Gray ongelooflijke fysieke vaardigheden en het vermogen om meedogenloos wraak te nemen op degenen die zijn vrouw hebben vermoord en hem voor dood hebben achtergelaten.Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Vanavond op tv: College Tour met Connie Palmen, tv-première John Wick: Chapter 3 - Parabellum of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV