Muziekspecial 101Barz featuring Metropole Orkest woensdag te zien op NPO 3

Muziekspecial 101Barz featuring Metropole Orkest woensdag te zien op NPO 3
Hiphop meets klassiek

Kijktip :

Woensdagavond zendt NPO 3 een registratie van het concert 101Barz featuring Metropole Orkest uit. Dit bijzondere concert laat een unieke samenwerking tussen de beste Nederlandse hiphopartiesten en het klassieke Metropole Orkest zien.

101Barz featuring Metropole Orkest gemist? Kijk de hele special terug via Gids.tv.

Jubileum
Het grootste online hiphopplatform van Nederland viert dit jaar zijn vijftiende verjaardag: 101Barz. Dit platform stond aan het begin van de carrières van vrijwel alle grote artiesten uit de Nederlandse hiphopscene, die vandaag de dag de hitlijsten bestormen. Voor dit speciale project zingen ze hun meest legendarische nummers uit de afgelopen vijftien jaar, onder begeleiding van het Metropole Orkest.

Optredens
Onder anderen de volgende artiesten zullen het podium in Koninklijk Theater Carré betreden om met het Metropole Orkest op te treden:

  • Broederliefde
  • Jonna Fraser
  • Frenna
  • Fresku
  • Josylvio
  • Kevin

De muziekspecial 101Barz featuring Metropole Orkest is op woensdag 26 mei om 20.25 uur te zien op NPO 3. Na afloop kun je de special 101Barz featuring Metropole Orkest terugkijken bij Gids.tv.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Muziekspecial 101Barz featuring Metropole Orkest woensdag te zien op NPO 3 of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier