Dinsdag in Op1: Arie Slob over opening middelbare scholen

Dinsdag in Op1: Arie Slob over opening middelbare scholen
Dit zijn de gasten van dinsdag 25 mei

Kijktip :

Dinsdag is het de beurt aan Tijs van den Brink en Giovanca Ostiana. Dit duo presenteert elke dinsdag de talkshow Op1. Bekijk hieronder welke gasten vanavond aanschuiven bij Op1.

Onderwerpen van dinsdag 25 mei

  • Niet alleen in de VS bleek racisme een probleem binnen de politiemacht. Dit voorjaar werden er bijvoorbeeld nog vijf Rotterdamse agenten berispt voor het versturen van racistische appjes. Rotterdamse korpschef Fred Westerbeke wil hier korte metten mee maken. Samen met wijkagent Mat Soares vertelt hij vanavond in Op1 hoe.

  • Holocaustoverlevende Marc Degen is samen met een van de onderzoekers die hem identificeerde, Koert Broersma, te gast bij Op1.

  • In Nederland worden jaarlijks honderden onbekende fenomenen in de lucht gespot. Oprichter van het UFO Meldpunt Nederland, Bram Roza, weet daar alles van. Net als theoloog en ufo-liefhebber Taede Smedes. Hoogleraar theoretische sterrenkunde Vincent Icke houdt het hoofd koel; het oog en de geest kunnen immers bedriegen. Ze praten er vanavond over in Op1.

  • Afgelopen zaterdag besloot het kabinet dat middelbare scholen vanaf eind mei weer volledig open gaan. Volgens demissionair Onderwijsminister Arie Slob is de opening van groot belang voor het welzijn en de schoolprestaties van de leerlingen. Maar niet iedereen is te spreken over het besluit, want hoe verantwoord is het, zo net voor de zomervakantie? Wiskundeleraar Siep de Haan ziet het totaal niet zitten, terwijl leerling Nienke Luijckx juist staat te springen. Slob gaat vanavond in Op1 met hen en epidemioloog Patricia Bruijning het gesprek aan.

De latenighttalkshow Op1 is elke dag rond 22:30 uur te zien op NPO 1. Je kunt elke aflevering van Op1 terugkijken bij Gids.tv.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Dinsdag in Op1: Arie Slob over opening middelbare scholen of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier