Vrijdag in Take a Chance on Me: Nick, Simon en Kees krijgen uniek voorstel

Vrijdag in Take a Chance on Me: Nick, Simon en Kees krijgen uniek voorstel
De succesjaren van ABBA

Kijktip :

Vrijdagavond (28 mei) is de vijfde aflevering van Nick, Simon & Kees: Take a Chance on Me te zien op NPO 1. De Volendamse vrienden zijn aanbeland bij de succesjaren van ABBA, na de Songfestivalwinst met Waterloo. Ze ontmoeten opnieuw diverse mensen die dicht bij ABBA stonden én krijgen een uniek voorstel.

Nick, Simon & Kees: Take a Chance on Me gemist? Kijk elke aflevering terug via Gids.tv.

Club
Nadat de bandleden van ABBA een supersterstatus hadden bereikt, bezochten ze regelmatig de club van Alexandra Charles. Hier konden ze ongestoord een leuke avond hebben met andere gasten als Sonny & Cher, Roger Moore en de Zweedse koning Carl Gustaf. Alexandra vertelt de Volendammers alles over deze tijd. Vervolgens ontmoeten ze Lolo Murray, die vanaf het eind van de jaren zeventig het haar en de make-up van ABBA verzorgde. Zij bouwde een hechte vriendschap op met Agnetha Fältskog.

Uniek voorstel
Ook na Agnetha's carrière bij ABBA bleef Lolo haar styliste, persoonlijk assistent en vriendin - en dus vindt Kees het maar wat spannend om haar te ontmoeten. Lolo verrast hem echter met een voorstel waar hij nooit van had durven dromen. Na deze bijzondere ontmoeting bezoeken Nick, Simon en Kees saxonofist Ulf Andersson. Hij vertelt hen graag over zijn turbulente carrière bij ABBA en hoe hij verantwoordelijk was voor het legendarische intro van 'I Do, I Do, I Do, I Do, I Do'.

Nick, Simon & Kees: Take a Chance on Me is elke vrijdag om 20.30 uur te zien op NPO 1. Je kunt alle afleveringen van Nick, Simon & Kees: Take a Chance on Me terugkijken bij Gids.tv.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Vrijdag in Take a Chance on Me: Nick, Simon en Kees krijgen uniek voorstel of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier