Nieuw op Netflix: deze films en series zijn nieuw in week 21

Nieuw op Netflix: deze films en series zijn nieuw in week 21
Kijktip voor 30 mei t/m 5 juni

Kijktip :

< Kijktips van vorige week | Kijktips van volgende week >

De tv-kijker besteedt steeds meer tijd aan het kijken van films en series via streamingdiensten. Ben jij er ook zo één? Dan ben je bij Gids.tv aan het goede adres! Wij zetten de beste, mooiste en populairste (nieuwe) releases van deze week op een rij.

Lees hier alle nieuwe releases op Netflix in juni 2021.

Kijktips van Gids.tv

Ragnarok, S2 (nu te zien)

Netflix

Een aantal lokale tieners daar blijken niet te zijn wie ze claimen te zijn en lijken over bijzondere krachten te beschikken. Van de makers van de hitserie Borgen. Bekijk hier waar je vanaf 28 mei Ragnarok kunt streamen.

The Kominsky Method, S3 (nu te zien)

Netflix

Sandy Kominsky is een gewezen acteur die ooit succesvol was en nu acteerles geeft in Los Angeles. Net als zijn goede vriend en agent, Norman Newlander, worstelt hij met de familiale, sociale en lichamelijke problemen die met hun hoge leeftijd gepaard gaan. Tijdens zijn acteerlessen wordt de generatiekloof tussen hem en zijn jonge leerlingen meermaals duidelijk. Bekijk hier waar je The Kominsky Method kunt streamen.

Lees hier onze serierecensie van The Kominsky Method.

Lucifer, S5B (vanaf maandag)

Netflix

De serie volgt de gevallen engel Lucifer Morningstar (Tom Ellis), die besluit om op aarde detective Chloe Decker (Lauren German) te helpen met het oplossen van misdaden. Dennis Haysbert heeft in het vijfde seizoen een gastrol als God. Bekijk hier waar je Lucifer kunt streamen.

The Girl on the Train (vanaf dinsdag)

Netflix

Het verhaal volgt een recent gescheiden vrouw, Rachel genaamd, die de trein neemt naar Manhattan. Daar is ze getuige van een ogenschijnlijk perfect koppel, Scott en Megan. Maar op een dag gaat er iets mis tussen de twee en raakt Rachel verzeild in een mysterieus complot rondom de verdwijning van Megan Hipwell. Lees hier waar je vanaf 1 juni The Girl on the Train kunt kijken.

Carnaval (vanaf woensdag)

Netflix

Nina nodigt drie vrienden uit voor een onvergetelijk carnaval in Salvador. Lees hier waar je vanaf 2 juni Carnaval kunt kijken.

Dancing Queens (vanaf donderdag)

Netflix

Het verhaal draait om Dylan Pettersson, een 23-jarig meisje van een klein eiland in de Bohuslän-archipel met grote dansambities. Wanneer ze wordt overgehaald om schoon te maken bij de worstelende dragclub Queens, ontdekt de sterdanser en choreograaf van de club per ongeluk het talent van Dylan. Lees hier waar je vanaf 3 juni Dancing Queens kunt kijken.

Sweet Tooth, S1 (vanaf vrijdag)

Netflix

De serie draait om een hybride hertjongetje genaamd Gus. Hij raakt geheel onverwacht bevriend met een loner die Jepperd heet. Samen gaan ze op een avontuur, waarbij ze de oorsprong van Gus en het verleden van Jepperd proberen te ontrafelen. Bekijk hier waar je vanaf 4 juni Sweet Tooth kunt streamen.

The Walking Dead, S10B (vanaf vrijdag)

Netflix

Politieagent Rick Grimes (Andrew Lincoln) wakker in het ziekenhuis nadat hij is neergeschoten tijdens een achtervolging. Alles lijkt verlaten en het overgrote deel van de mensheid blijkt veranderd te zijn in zombies. Bekijk hier waar je The Walking Dead kunt streamen.

Poeslief: een ode aan de kat (vanaf zaterdag)

Netflix

Poeslief toont de leukste, gekste of grappigste kattenvideo’s, van commentaar voorzien door Nederlands bekendste filmkat Abatutu. Deze bijzondere kat observeert en becommentarieert op humoristische wijze de mensenwereld. Poeslief behandelt verschillende thema’s: zoals katten en water, katten en honden, katten en andere dieren. Lees hier waar je vanaf 5 juni Poeslief: een ode aan de kat kunt kijken.

Joker (vanaf zaterdag)

Netflix

De film met Oscarwinnaar Joaquin Phoenix in de hoofdrol. Arthur Fleck verandert van een vriendelijke vrolijke clown tot een gevaarlijke schurk, beter bekend als 'de Joker'. Een man die kickt op haat en het creëren van chaos. Lees hier waar je Joker kunt kijken.

Lees ook onze filmrecensie van Joker.

Verder op Netflix

 • Super Monsters: Once Upon a Rhyme (1 juni)
 • The Real Housewives of Atlanta, S3-4 (1 juni)
 • Black Hawk Down (1 juni)
 • The Next Karate Kid (1 juni)
 • Creator's File: GOLD, S1 (3 juni)
 • Summertime, S2 (3 juni)
 • Alan Saldaña: Locked Up (3 juni)
 • Pretty Guardian Sailor Moon Eternal The Movie: Part 1 / Part 2 (3 juni)
 • Trippin' with the Kandasamys (4 juni)
 • Breaking Boundaries: The Science of Our Planet (4 juni)
 • Sweet & Sour (4 juni)
 • Xtreme (4 juni)
 • Feel Good, S2 (4 juni)

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Nieuw op Netflix: deze films en series zijn nieuw in week 21 of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV