Documentaireserie Baby Chimp Rescue gaat dinsdag van start op NPO 2

Documentaireserie Baby Chimp Rescue gaat dinsdag van start op NPO 2
Drie avonden achter elkaar te zien

Kijktip :

Vanaf dinsdag 1 juni kun je drie avonden achter elkaar kijken naar de documentaireserie Baby Chimp Rescue op NPO 2. Deze docuserie gunt ons een blik achter de schermen bij een opvanghuis voor babychimpansees in Liberia.

Baby Chimp Rescue gemist? Kijk elke aflevering terug via Gids.tv.

Echtpaar
De wezen uit de illegale huisdierenhandel worden in het opvanghuis dag en nacht verzorgd door het liefdevolle echtpaar Jim en Jenny Desmond. Zij hadden nooit verwacht dat ze als surrogaatouders zouden fungeren voor eenentwintig chimpansees... maar nu barst hun huis uit zijn voegen. En dus hebben ze een droom: een nieuw reservaat voor de chimpansees, in het bos.

Vaardigheden
Jim en Jenny krijgen ook hulp van vriend en chimpansee-expert Ben Garrod. Samen brengen ze de weesjes de vaardigheden bij die ze normaal gesproken van hun moeder zouden leren, in het wild. Er kan eigenlijk geen chimpansee meer bij in het huis, maar toch bevrijden ze Miracle. Deze babychimp bracht haar dagen gekluisterd aan een ketting door.

De documentaireserie Baby Chimp Rescue is van dinsdag 1 tot en met donderdag 3 juni dagelijks om 19.20 uur te zien op NPO 2. Je kunt elke aflevering van Baby Chimp Rescue terugkijken bij Gids.tv.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Documentaireserie Baby Chimp Rescue gaat dinsdag van start op NPO 2 of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV