Nieuwe zangwedstrijd BEAT ME: The Five Knock-Outs vanaf 10 juli te zien op SBS6

Nieuwe zangwedstrijd BEAT ME: The Five Knock-Outs vanaf 10 juli te zien op SBS6
Radio 538-dj Frank Dane fungeert als presentator

Nieuws :

In de zomermaanden komt SBS6 met een gloednieuwe zangwedstrijd. In BEAT ME: The Five Knock-Outs moeten de kandidaten, naast een fantastische stem, ook beschikken over een goed inschattingsvermogen. Wat is hun zangtalent waard? Radio 538-dj Frank Dane is de presentator van dienst.

BEAT ME: The Five Knock-Outs gemist? Kijk vanaf 10 juli elke aflevering terug via Gids.tv en op KIJK.nl.

Zangduels
In elke aflevering van BEAT ME: The Five Knock-Outs passeren vijf zangduels, in allerlei genres, de revue. Zo nemen volkszangers het op tegen rockers en singer/songwriters tegen bands - elke combinatie is mogelijk. Een loting bepaalt welke uitdager als eerste een winnaar van de week ervoor mag kiezen om tegen te duelleren. Vervolgens is het aan een wisselende, driekoppige vakjury en een publieksjury van zeventig man om te bepalen wie er wint.

Geldprijs
Voor de kandidaten is er ook een geldprijs én een dilemma verbonden aan hun deelname. De winnaar van de week ervoor staat voor de keus: stapt hij uit met het bedrag dat hij nu waard is? Of wacht hij de uitslag van de jury af, met de kans dat hij wint en in de volgende aflevering nóg meer geld waard is? Daar is een risico aan verbonden, want bij verlies gaat de deelnemer met lege handen naar huis. Na zes knock-outs ben je maar liefst 50.000 euro waard!

Het nieuwe programma BEAT ME: The Five Knock-Outs is vanaf zaterdag 10 juli wekelijks om 20.30 uur (en vanaf 14 augustus wekelijks om 20.00 uur) te zien op SBS6. Je kunt vanaf dan de beste fragmenten en alle afleveringen van BEAT ME: The Five Knock-Outs terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Nieuwe zangwedstrijd BEAT ME: The Five Knock-Outs vanaf 10 juli te zien op SBS6 of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV