Vanavond op tv: docu Het leven gaat niet altijd over tulpen, Humberto vervangt Beau

Vanavond op tv: docu Het leven gaat niet altijd over tulpen, Humberto vervangt Beau
De tv-tips van Gids.tv voor maandag 7 juni

Kijktip :

Vanavond zendt NPO 2 de indrukwekkende documentaire Het leven gaat niet altijd over tulpen uit. Verder onder meer de talkshow Humberto, vanaf nu elke werkdag te zien als vervanging voor Beau. Dit zijn de tv-tips van Gids.tv voor maandag 7 juni.

Gids.tv brengt je elke dag op de hoogte van het beste dat de aankomende tv-avond te bieden heeft.

Nieuw: Welkom in hotel The Savoy

NPO 1
19:00 uur

Deze week is het nieuwe programma Welkom in hotel The Savoy van maandag tot en met donderdag om 19:00 uur te zien op NPO 1. De documentaireserie kijkt mee in het hotel vol elegantie, geschiedenis en karakter. Het eerste luxe hotel in Groot-Brittannië staat aan de oever van de Thames. De camera's waren erbij tijdens de meest dramatische periode in de geschiedenis van het hotel: van het drukke winterseizoen tot de coronalockdown.


Docu: Het leven gaat niet altijd over tulpen

NPO 2
19:55 uur

Het leven van de familie Schouten draait om tulpen en topsport. Als moeder Jolanda een hersenbloeding krijgt, verandert alles. De documentaire Het leven gaat niet altijd over tulpen is het portret van de West-Friese familie Schouten. Met elkaar runnen ze met succes een groot internationaal tulpenbedrijf en kinderen Irene en Simon schaatsen op wereldtopniveau. Het gaat in het gezien over hard werken en hard trainen.


Avonturenfilm: Indiana Jones and The Last Crusade

NET 5
20:30 uur

Vanavond is de avonturenfilm Indiana Jones and the Last Crusade te zien op Net5. In 1912 pakt een jonge Indiana Jones na een avontuur zijn baan als leraar weer op. Op een dag wordt hij na schooltijd opgepikt en meegenomen naar de rijke Donovan. Deze bezit een steen, waarop een soort beschrijving staat die naar de Heilige Graal moet leiden. In het bezit van de notities van zijn verdwenen vader, gaat Jones op zoek naar hem en de Heilige Graal. Maar hij is natuurlijk niet de enige die de waardevolle Heilige Graal in handen wil krijgen.


Quiz: De grote klimaatkwis

NPO 1
21:30 uur

Harm Edens test de kennis van bekende Nederlanders op het gebied van klimaatverandering in De grote klimaatkwis. In twee teams spelen zij de quiz met vragen over eten en drinken, huishouden en vervoer. Dit programma is in oktober vorig jaar al eerder uitgezonden. Wetenschapsjournalist Anna Gimbrère vertelt tussendoor over de meest recente innovaties en onderzoeken en geeft tips hoe je zelf praktisch kunt bijdragen aan een beter klimaat.


Nieuw: Outcry

NPO 3
21:55 uur

De 17-jarige Amerikaan Greg Kelley had een stralende footballcarrière voor zich liggen. Totdat hij werd beschuldigd en veroordeeld voor het aanranden van een vierjarig jongetje. De zoektocht naar waarheid en gerechtigheid is in de vijf afleveringen van de docuserie Outcry deze week te zien op NPO 3.


Humberto: nu doordeweeks

RTL 4
22:05 uur

Vanaf vanavond is Humberto Tan terug met een dagelijkse talkshow. Tijdens de sportzomer is hij elke werkdag rond 22:00 uur te zien op de plek van Beau en Jinek. De talkshow zit, net als de afgelopen maanden op zondagavond, vol actualiteit, entertainment, persoonlijke verhalen, muziek en een flinke dosis sport. Met de bomvolle sportzomer voor de deur is er naast de dagelijkse actualiteit veel ruimte voor de passie, emotie en hopelijk vele successen op sportgebied.Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Vanavond op tv: docu Het leven gaat niet altijd over tulpen, Humberto vervangt Beau of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier