Neil Young en Willie Nelson spelen in nieuwe western

Neil Young en Willie Nelson spelen in nieuwe western
Actrice Daryl Hannah regisseert de film

Nieuws :

Country-artiesten Neil Young en Willie Nelson spelen de hoofdrollen in de aankomende western Paradox, geregisseerd en geschreven door actrice Daryl Hannah (Kill Bill: Vol. 2). De film belooft een mysterieuze mix van muziek en liefde in een cowboysetting.

De makers beschrijven de film als een vergezocht en wispelturig avontuur vol liefde en muziek. De plot is doordrenkt van hippie-achtige beschrijvingen, zo valt te lezen in de officiële aankondiging van SXWS, het festival waar de film voor het eerst zal draaien.

Paradox volgt de bandiet The Man in the Black Hat, die in een westernsetting probeert onderdak te vinden tussen zijn roofovervallen door. Ook de andere personages, zoals Jail Time, the Particle Kid en andere cowboybandieten, klinken nogal vaag.

:[article:img](src:"willie-nelson-performance-live-billboard-1548.jpg" title:"Willie Nelson - Bron: Billboard")

Waar de film precies over gaat, blijft dus nog heel even geheim. De zonen van Willie Nelson, Micah en Lucas, hebben óók rollen in de film. En hoewel er over de plot niet veel duidelijk is; de muziek van Young en Nelson speelt in ieder geval een belangrijke rol in Paradox.

Zelf regisseerde Young al enkele films, waaronder Greendale (2003). Ook heeft hij al enkele filmrollen op zijn naam staan. Daryl Hannah is vooral bekend als haar personage Elle Driver uit de twee Kill Bill-films.

:[article:img](src:"15-06-08-elle-whips-out-notebook.jpg" title:"Daryl Hannah als Elle Driver in Kill Bill - Bron: Underplex")

Paradox is één van de grote films die vanaf 9 maart in première gaan op het filmfestival SXWS. Het is niet bekend of de film ook in Nederland uitkomt. Houd Gids.tv in de gaten voor meer info daarover.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV