Vanavond op tv: docu De Gert & Hermien Story, Iedereen had het erover over Herman Brood

Vanavond op tv: docu De Gert & Hermien Story, Iedereen had het erover over Herman Brood
De tv-tips van Gids.tv voor woensdag 9 juni

Kijktip :

Vanavond zendt NPO 1 de onthullende documentaire De Gert & Hermien Story uit, over het populaire zangduo van weleer. Verder onder meer een speciale aflevering van Iedereen had het erover over Herman Brood. Dit zijn de tv-tips van Gids.tv voor woensdag 9 juni.

Gids.tv brengt je elke dag op de hoogte van het beste dat de aankomende tv-avond te bieden heeft.

De Bauers: bestemming onbekend: Texel en Heiloo

RTL 4
20:30 uur

In deze aflevering van De Bauers: bestemming onbekend gaan Frans en Mariska Bauer naar twee bestemmingen in ons eigen land. Met de camper belanden ze eerst in het Noord-Hollandse Heiloo. Hier ligt het grootste Bedevaartsoord van Nederland: Onze Lieve Vrouw ter Nood. Er zijn hier verschillende wonderen gebeurd en daardoor trekt deze plek jaarlijks duizenden bezoekers. Vervolgens reizen de door naar Texel.


Docu: De Gert & Hermien Story

NPO 1
20:35 uur

De documentaire De Gert & Hermien Story gaat over de opkomst en ondergang van een van de meest populaire zangduo’s uit de Nederlandse geschiedenis: Gert & Hermien Timmerman. Hun carrière kende grote hoogtes en diepe dalen, waarbij hun persoonlijke leven, dat werd getekend door schandalen, steeds breed werd uitgemeten in de roddelbladen.


Iedereen had het erover: Herman Brood

RTL 4
21:30 uur

Art Rooijakkers blikt in deze aflevering van Iedereen had het erover terug op het roemruchte leven van rock-'n-rolllegende Herman Brood. Twintig jaar geleden maakte Brood met een sprong van het Amsterdamse Hilton-hotel een einde aan zijn leven. Art haalt bijzondere herinneringen op met weduwe Xandra en dochter Lola Brood en met vriend Bart Chabot en gitarist Dany Lademacher.


Actie-comedyfilm: The Man from U.N.C.L.E.

Veronica
22:25 uur

Op Veronica is vanavond de actiefilm The Man from U.N.C.L.E. te zien. CIA-agent Napoleon Solo en KGB-agent Illya Kuryakin nemen deel aan een gezamenlijke missie tegen een mysterieuze criminele organisatie die werkt aan het opbouwen van kernwapens. Hun enige aanwijzing is de dochter van een verdwenen Duitse wetenschapper, die de sleutel is tot het infiltreren van de criminele organisatie. Wat volgt is een race tegen de klok om hem te vinden, zodat een wereldwijde catastrofe voorkomen kan worden.


Docu: IGONE - En als beloning zweef je

NPO 2
23:00 uur

In september 2019 beëindigt prima ballerina Igone de Jongh vrij plotseling haar carrière bij het Nationale Ballet. Na een leven van vrijwel elke dag dansen, gaapt plotseling de leegte. Simone de Vries filmde Igone voor de documentaire IGONE - En als beloning zweef je in het eerste moeilijke jaar nadat ze gestopt is.Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Vanavond op tv: docu De Gert & Hermien Story, Iedereen had het erover over Herman Brood of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV