Historische dramaserie The Singapore Grip vanaf zondag 13 juni te zien op NPO 2

Historische dramaserie The Singapore Grip vanaf zondag 13 juni te zien op NPO 2
Rubberbaron leidt luxeleven

Kijktip :

Vanaf zondag 13 juni zendt NPO op de late avond de Britse historische dramaserie The Singapore Grip uit. De afleveringen zijn elke week rond de klok van elf uur te zien bij de publieke omroep.

The Singapore Grip gemist? Kijk elke aflevering terug via Gids.tv.

Rubberbaron
In The Singapore Grip gaan we terug naar het jaar 1941. De Tweede Wereldoorlog is op zijn hoogtepunt, maar voor rubberbaron Walter Blackett en zijn gezin is het oorlogsgeweld in Europa een ver-van-mijn-bed-show; zij leiden een luxeleven in het Aziatische Singapore. Walters zakenpartner wordt echter wel een dagje ouder.

Invasie
Daarom wil Walter zijn greep op het bedrijf verstevigen. Ondertussen raakt de zoon van Walters zakenpartner, Matthew Webb, verwikkeld in een driehoeksverhouding met Walters dochter en een mysterieuze Chinese vrouw. En ook op de achtergrond dreigen steeds grotere problemen: komt er een invasie van Japan?

The Singapore Grip is vanaf zondag 13 juni wekelijks rond 22.55 uur te zien op NPO 2. Je kunt alle afleveringen van The Singapore Grip terugkijken bij Gids.tv.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Historische dramaserie The Singapore Grip vanaf zondag 13 juni te zien op NPO 2 of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV