Nieuw seizoen Opium op Oerol vanaf maandag 14 juni te zien op NPO 2

Nieuw seizoen Opium op Oerol vanaf maandag 14 juni te zien op NPO 2
Helaas ook dit jaar geen fysiek festival

Kijktip :

Vanaf maandag 14 juni is Opium op Oerol weer vijf dagen lang om 19.25 uur te zien op NPO 2. Helaas kan het culturele festival op Terschelling ook dit jaar niet doorgaan vanwege het coronavirus, maar toch probeert het de kijkers thuis een festivalgevoel te geven.

Opium op Oerol gemist? Kijk elke aflevering terug via Gids.tv.

Cornald Maas
Zoals altijd is Cornald Maas ook dit jaar weer van de partij als presentator. Hij reist af naar het Waddeneiland voor de alternatieve versie van Opium op Oerol. Elke dag komt er een bekende schrijver bij hem op bezoek, met wie hij de huidige tijd beschouwt. Onder anderen Arthur Japin, Saskia Noort en Connie Palmen komen deze week langs.

Streekgerechten
Naast aandacht voor de verschillende podiumkunsten is er ook elke aflevering een optreden te zien van Frédérique Spigt en Huub van der Lubbe. Daarnaast gaat radiopresentator Mischa Blok op zoek naar de verborgen verhalen van het eiland en verdiept chef-kok en tv-maker Yvette van Boven zich in verschillende duurzame streekgerechten.

Opium op Oerol is van maandag 14 tot en met vrijdag 18 juni dagelijks om 19.25 uur te zien op NPO 2. Je kunt alle afleveringen van Opium op Oerol terugkijken bij Gids.tv.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Nieuw seizoen Opium op Oerol vanaf maandag 14 juni te zien op NPO 2 of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier