Nieuwe misdaadserie Hudson & Rex vanaf woensdag te zien op FOX

Nieuwe misdaadserie Hudson & Rex vanaf woensdag te zien op FOX
Commissaris Rex, maar dan in Canada

Kijktip :

Vanaf woensdag 16 juni is de Canadese misdaad-/dramaserie Hudson & Rex wekelijks met dubbele afleveringen te zien op FOX. In deze serie wordt het beroemde Commissaris Rex in een nieuw jasje gegoten.

Duitse herder
In de serie lopen we mee met rechercheur Charlie Hudson, die een bijzonder team vormt met zijn "uitermate goed getrainde politiehond": de Duitse herder Rex. Rechercheur Hudson werkt maar wat graag samen met Rex, omdat de hond hem tenminste niet de oren van het hoofd praat. Uiteraard kennen we Rex vooral van de Duitse krimi, die van 1994 tot 2004 op televisie te zien was.

Eerste aflevering
Na het enorme succes van de Duitse serie besloten ook de Canadezen een eigen, nieuwe versie te maken. In de eerste aflevering maken we kennis met Charlie en Rex. Rex bewijst zichzelf: hij toont aan dat hij bij het Major Crimes-team hoort als hij een ontvoerder volgt. De klok blijft doortikken, maar Charlie en het team beseffen dat de ontvoering deel uitmaakt van een groter plan.

De serie Hudson & Rex is vanaf woensdag 16 juni wekelijks om 20.35 uur met dubbele afleveringen te zien op FOX. Lees hier op welk kanaal FOX te vinden is bij jouw tv-aanbieder.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Nieuwe misdaadserie Hudson & Rex vanaf woensdag te zien op FOX of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV