TV Gids: Deze wedstrijden zie je zaterdag (19 juni) op het EK voetbal

TV Gids: Deze wedstrijden zie je zaterdag (19 juni) op het EK voetbal
De poule des doods kan weer aan de bak

Sport :

Zaterdag wordt weer een heerlijke voetbaldag, want de 'poule des doods' mag aantreden. Frankrijk speelt tegen Hongarije en Duitsland neemt het op tegen Portugal. Ook komt Spanje weer in actie. Gids.tv heeft het overzicht van alle wedstrijden.

15.00 uur: Hongarije - Frankrijk

Zender: NPO 1 | Stadion: Puskás Aréna

Bron: AFP/ANP
De Fransen wonnen in het eerste duel in de 'poule des doods' van Duitsland. Winnen van Hongarije is een must, maar verder zijn de Fransen afhankelijk van het resultaat van de Portugezen. Lees hier waar je Hongarije - Frankrijk live kunt kijken.

18.00 uur: Portugal - Duitsland

Zender: NPO 1 | Stadion: Allianz Arena

Bron: AFP/ANP
Duitsland liep in eigen huis tegen een pijnlijke nederlaag aan. Portugal is de tegenstander: opnieuw een hele lastige klus in het stadion van Bayern München. Lees hier waar je Portugal - Duitsland live kunt kijken.

21.00 uur: Spanje - Polen

Zender: NPO 1 | Stadion: Estadio Olímpico de Sevilla

Bron: AFP/ANP
De Spanjaarden liepen afgelopen maandag tegen een muur op in de wedstrijd tegen Zweden. Polen is de volgende tegenstander: ook een lastig klusje. Lees hier waar je Spanje - Polen live kunt kijken.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op TV Gids: Deze wedstrijden zie je zaterdag (19 juni) op het EK voetbal of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier