Prachtige film First Man over Neil Armstrong vrijdag te zien op Net5

Prachtige film First Man over Neil Armstrong vrijdag te zien op Net5
Ook te streamen via Google Play en iTunes

Kijktip :

De eerste maanlanding, in 1969, spreekt nog altijd tot de verbeelding van veel mensen. Topregisseur Damien Chazelle vertelde het verhaal van Neil Armstrong in het prachtige drama First Man. Deze film is vrijdag te zien op Net5 en je kunt First Man streamen via Google Play en iTunes.

Het verhaal
First Man gaat over het leven van Neil Armstrong, de eerste man op de maan. Voordat Armstrong astronaut werd, voerde hij 78 missies uit als piloot van een gevechtsvliegtuig. Verder werkte hij in de jaren vijftig en zestig mee aan het testen van experimentele vliegtuigen, waarna hij op een gegeven moment furore begon te maken binnen de NASA en de Apollo 11-missie mocht leiden. Ondertussen maakt het thuisfront, en dan met name zijn vrouw, zich grote zorgen.

Beoordeling Gids.tv: ★★★★
Realistischer dan First Man ga je het bijna niet krijgen. Uiteraard komt dat mede dankzij het feit dat de film een waargebeurd verhaal vertelt, maar op technisch gebied zit alles perfect in elkaar: de geluiden van de opstijgende raket, de beelden vanuit de ruimte - het is tot in de puntjes verzorgd. Ondanks alle technische krachtpatserij verliest regisseur Chazelle nooit het persoonlijke verhaal van Neil Armstrong uit het oog. Het levert een mooie, genuanceerde film op, die duidelijk schatplichtig is aan de klassieker The Right Stuff (1983).

Cast
Naast Ryan Gosling (La La Land) en Claire Foy (The Crown) zijn ook Jason Clarke (The Devil All the Time) en Kyle Chandler (Manchester by the Sea) te zien in First Man. Deze film is geregisseerd door Damien Chazelle (Whiplash).

First Man (2018) wordt beoordeeld met een 7,3 op IMDb en is op vrijdag 25 juni om 20.30 uur te zien op Net5. Genre: biografie, drama. Speelduur: 141 minuten.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Prachtige film First Man over Neil Armstrong vrijdag te zien op Net5 of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV