Kaartverkoop Fifty Shades Freed breekt alle records

Kaartverkoop Fifty Shades Freed breekt alle records
Bioscopen zitten vol tijdens Ladies Night

Film :

Wie nog een kaartje wil kopen voor de Ladies Night van Fifty Shades Freed, gaat het misschien moeilijk krijgen. De magische grens van 110.000 verkochte tickets is namelijk al gehaald. Volgens distributeur Universal Pictures is het evenement daarmee de succesvolste Ladies Night ooit. Nog een paar dagen geduld en dan beleeft deze erotische trilogie de finale waar alles tot een hoogtepunt komt.

In de meeste bioscopen zal Fifty Shades Freed grof ingezet worden. In de grote steden worden soms wel zestien zalen per bioscoop ingezet om de hordes vrouwen een bioscoopstoel te bieden. Niemand wil missen hoe het verder gaat met de rijke Christian Grey (Jamie Dornan) en zijn Anastasia Steel (Dakota Johnson).

Met de opzwepende en erotische film Fifty Shades Freed komt er ook een einde aan deze succesvolle films waar sexscènes en liefde zegevieren.

De Fifty Shades-trilogie is gebaseerd op de gelijknamige boeken die in 52 verschillende talen zijn vertaald. Wereldwijd zijn er meer dan 90 miljoen boeken verkocht. In Nederland staat de teller op een slordige 2,5 miljoen verkochte exemplaren. Het is één van de best verkochte boekenreeksen ooit.

Fifty Shades Freed is vanaf 7 februari te zien in de Nederlandse bioscopen en draait op 130 locaties.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV