Tour de France etappe 7 live op tv en online (Vierzon - Le Creusot)

Tour de France etappe 7 live op tv en online (Vierzon - Le Creusot)
Hoe laat start en finisht het peloton?

Sport :

In de zevende etappe van de Tour de France doemen enkele bergjes op. De rit gaat van Vierzon naar Le Creusot en is de langste van deze Tour. De etappe is live te zien op NPO 1 (tot 16.45 uur), NPO 2 (vanaf 16.45 uur), Eurosport 2, België Eén en online te kijken via de Eurosport Player, NOS.nl en een livestream bij Gids.tv.

Bekijk hier het volledige etappeschema van de Tour de France 2021.

Volledig tijdschema

  • 10.55 uur: start uitzending op Eurosport 2
  • 11.00 uur: start etappe
  • 12.20 uur: start uitzending op NPO 1
  • 13.30 uur: start uitzending op België Eén
  • 16.45 uur: schakelen van NPO 1 naar NPO 2
  • ± 17.25 uur: finish etappe

Lees verder onder het routeprofiel.

Favorieten
Enkele renners uit het peloton zullen de zevende etappe hebben omcirkeld in hun agenda. Daartoe behoren ook avonturiers als Julian Alaphilippe en Mathieu van der Poel; deze etappe lijkt namelijk bij uitstek geschikt voor de aanvallers. Het kan echter ook uitdraaien op een sprintje met een select groepje dat de bergen overleeft. Dan denk je aan renners als Wout van Aert, Sonny Colbrelli, Michael Matthews en Peter Sagan.

De zevende etappe van de Tour de France 2021 is op vrijdag 2 juli te zien op NPO 1, NPO 2, Eurosport 2, België Eén en online via de livestream bij Gids.tv. De samenvatting en hoogtepunten van de etappe vind je op Gids.tv.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Tour de France etappe 7 live op tv en online (Vierzon - Le Creusot) of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier