Zondag in Mr. Frank Visser doet uitspraak: Annet wordt gek van vogels

Zondag in Mr. Frank Visser doet uitspraak: Annet wordt gek van vogels
Flinke ruzie om volière

Kijktip :

In een nieuwe aflevering van Mr. Frank Visser doet uitspraak, zondag te zien op SBS6, reist mr. Visser af naar het plaatsje Delfgauw in Zuid-Holland. Onder de rook van Delft is namelijk een flinke ruzie ontstaan over de vogels van de buurvrouw.

Mr. Frank Visser doet uitspraak gemist? Kijk elke aflevering terug via Gids.tv en op KIJK.nl.

Kierewiet
Mr. Visser gaat samen met presentator Viktor Brand op bezoek bij Annet, die naar eigen zeggen helemaal kierewiet wordt van de vogels van haar buurvrouw. Die had eerder al een volière met twintig parkieten, maar die is ook nog eens uitgebreid met tien valkparkieten, waardoor het lawaai oorverdovend wordt. Annet doet geen oog meer dicht door de kakofonie.

Veertig jaar
Nel is de vogelliefhebber in kwestie en zij heeft een duidelijke mening over haar buurvrouw: een zeurpiet. Al veertig jaar heeft Nel een volière en de vogeltjes betekenen alles voor haar. Volgens Nel is Annet zelf de oorzaak van al het getjilp, want als ze haar hoofd uit de keukendeur steekt worden de vogels al gestresst. Kan mr. Visser een einde maken aan dit gekwetter?

Mr. Frank Visser doet uitspraak is elke donderdag en zondag om 20.40 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Mr. Frank Visser doet uitspraak terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV