Vanavond op tv: miniserie The Drowning, Noorse misdaad-dramaserie Twin

Vanavond op tv: miniserie The Drowning, Noorse misdaad-dramaserie Twin
De tv-tips van Gids.tv voor maandag 5 juli

Kijktip :

Vanavond is serie-avond bij de publieke omroep, want op zowel NPO 2 als NPO 3 kun je op de late avond genieten van kwaliteitsdrama: The Drowning en Twin. Dit zijn de tv-tips van Gids.tv voor maandag 5 juli.

Gids.tv brengt je elke dag op de hoogte van het beste dat de aankomende tv-avond te bieden heeft.

Docu: Dood in de Bijlmer

NPO 2
20:25 uur

In de Bijlmer heeft iedere cultuur zijn eigen rituelen rondom de dood. Uitvaartmanager Anita wil een rouwcentrum oprichten waar mensen van alle culturen en achtergronden terecht kunnen. Ze begint vol goede moed aan een kennismakingstocht in deze voor haar onbekende wereld, maar dit proces verloopt niet makkelijk voor een witte Nederlander in een gekleurde samenleving. We volgen haar avontuur in de documentaire Dood in de Bijlmer.


Help, mijn man is klusser! - baby in bouwput

RTL 4
20:30 uur

In deze aflevering van Help, mijn man is klusser! is te zien dat Hannah en Peter al twee jaar met een baby in een bouwput wonen. Tijd om John Williams en zijn team in te schakelen. Het leek zo'n mooi vooruitzicht. Hannah en Peter kochten drie jaar geleden hun eerste eigen woning in het centrum van Alkmaar. Aan het huisje uit 1911 moest wel heel wat verbouwd worden. Maar met een beetje hulp van vrienden en familie zou dit makkelijk te klaren moeten zijn...


Terug: MAX vakantieman

NPO 1
20:35 uur

Vanavond gaat het nieuwe seizoen van MAX vakantieman van start. De meest uiteenlopende vakantieproblemen van vakantiegangers komen elke maandag om 20:35 uur voorbij op NPO 1. Na anderhalf jaar corona hopen veel mensen deze zomer weer op vakantie naar het buitenland te kunnen. En ook vakantie in eigen land is populairder dan ooit. In MAX vakantieman wordt besproken wat er wél kan en hoe je op een verantwoorde manier van de zomervakantie kunt genieten.


Nieuw: Clarice

FOX
21:00 uur

Vanaf vanavond is de langverwachte nieuwe dramaserie Clarice, gebaseerd op The Silence of the Lambs, te zien op de Nederlandse seriezender FOX. De serie Clarice is het verhaal van Clarice Starling, die terugkeert om seriemoordenaars en zedendelinquenten op te sporen. Clarice’s onverweerbare maar kwetsbare moed geeft haar een innerlijke kracht die monsters en gekken aantrekt.


Nieuw: The Drowning

NPO 2
22:20 uur

Deze week is de nieuwe Britse miniserie The Drowning van maandag tot en met donderdag elke avond om 22:20 uur te zien op NPO 2. De serie gaat over Jodie Walsh. Haar vierjarige zoon is tijdens een picknick bij een meer spoorloos verdwenen. Jaren later zorgt een heftige gebeurtenis ervoor dat ze opnieuw op zoek gaat naar haar verdwenen zoon. Er is een jongen van wie ze vermoedt dat hij haar zoon is.


Nieuw: Twin

NPO 3
23:10 uur

Vanaf vanavond is de Noorse misdaad-dramaserie Twin elke maandag tot en met donderdag op de late avond (start rond 22:30-23:20 uur) te zien op NPO 3. De serie gaat over de eeneiige tweelingbroers Erik en Adam. Ze leiden totaal verschillende levens. Adam en zijn vrouw Ingrid hebben een succesvol bedrijf op de Lofoten, Erik is een armoedzaaier die voortdurend wordt geconfronteerd met zijn eigen verkeerde keuzes.Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Vanavond op tv: miniserie The Drowning, Noorse misdaad-dramaserie Twin of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV