Vrijdag in Humberto: gevolgen evenementenbranche na aangescherpte maatregelen

Vrijdag in Humberto: gevolgen evenementenbranche na aangescherpte maatregelen
De gasten van vrijdag 9 juli

Kijktip :

Elke werkdag kunnen we genieten van gesprekken aan tafel bij Humberto Tan. Bekijk hieronder welke gasten er vanavond bij Humberto aan tafel zitten.

Tekst gaat verder onder de video's.

De gasten bij Humberto van maandag 5 juli

  • Nederland gaat tóch weer een stukje op slot. Dat maakt het kabinet vanavond bekend. We bespreken de gevolgen voor de evenementenbranche met Jolanda Jansen en Duncan Stutterheim.
  • Nederland gaat tóch weer een stukje op slot. Dat maakt het kabinet vanavond bekend. We bespreken het met burgemeester van Eindhoven John Jorritsma, OMT-lid Andreas Voss en chef van onze politieke redactie Elodie Verweij.
  • Zondag is de finale van het EK. Met Jack van Gelder, Rafael van der Vaart en Dirk Kuyt bespreken we het kampioenschap en kijken we waarom Louis van Gaal de beste bondscoach voor het Nederlands elftal is.
  • Midden in coronatijd bedacht Frank Lammers de film Groeten van Gerri, waarin een scheikundeleraar wereldberoemd wordt nadat hij lesgeeft in een witte onderbroek. Nu is Gerri terug en besluit hij mee te werken aan een realityprogramma. Vanavond schuift Frank aan bij Humberto.
  • De achtbaan waar Davina Michelle in zit dendert maar door. Alle hoogtepunten van haar carrière, zoals haar nummer 1-hits, optredens in Beste Zangers en het Eurovisie Songfestival, gaat ze gebruiken voor haar eerste grote soloshow in Rotterdam Ahoy.

Humberto is elke werkdag rond 22.00 uur te zien op RTL 4. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Humberto terugkijken bij Gids.tv.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Vrijdag in Humberto: gevolgen evenementenbranche na aangescherpte maatregelen of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier