Schokkende documentaire Turn! zie je dinsdag op NPO 2

Schokkende documentaire Turn! zie je dinsdag op NPO 2
Talentvolle kinderen onderworpen aan streng regime

Kijktip :

Met de keiharde praktijken van turncoach Vincent Wevers nog vers in het geheugen is de documentaire Turn!, dinsdag (20 juli) te zien op NPO 2, des te schokkender. De film laat zien aan welk meedogenloze regime topsportkinderen worden onderworpen.

Turn! gemist? Kijk de hele documentaire terug via Gids.tv.

Worstelingen
Naast beelden van de kinderen komen ook de ouders in beeld, die moeite hebben met de worstelingen en dilemma's die ze doormaken. Want wat doe je als je kind een groot sporttalent blijkt te zijn, en al op zeer jonge leeftijd in een harde wereld vol verwachtingen, spanningen en teleurstellingen belandt?

Opvoeding
De filmmaakster legt de keuzes die topsportouders moeten maken feilloos bloot in deze indringende en openhartige documentaire. Diverse vragen over opvoeding en de maatschappij waarin we leven worden aangekaart. Want kun je wel weten wat goed is voor je kind, op de korte en lange termijn? Wat verwachten we eigenlijk van ze?

De documentaire Turn! is op dinsdag 20 juli om 22.55 uur te zien op NPO 2. Na afloop kun je de documentaire Turn! terugkijken bij Gids.tv.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Schokkende documentaire Turn! zie je dinsdag op NPO 2 of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier