Maandag in Humberto: de gevolgen van watersnood in Limburg

Maandag in Humberto: de gevolgen van watersnood in Limburg
De gasten van maandag 19 juli

Kijktip :

Elke werkdag kunnen we genieten van gesprekken aan tafel bij Humberto Tan. Bekijk hieronder welke gasten er vanavond bij Humberto aan tafel zitten.

Tekst gaat verder onder de video's.

De gasten bij Humberto van maandag 19 juli

  • Een ongekende hoeveelheid water zorgde de afgelopen week voor veel ellende in Limburg. Inmiddels zakt het water en lijkt de ergste situatie voorbij. Bij Humberto praten we erover met demissionair minister van I&W Cora van Nieuwenhuizen en dijkgraaf Patrick van der Broeck.
  • De watersnood in Limburg zorgt ook voor veel solidariteit, zo haalde het Nationaal Rampenfonds al miljoenen op via Giro 777. Bij Humberto bespreken we het met Clémence Ross, voorzitter van het Nationaal Rampenfonds, en Laurens van Rossem, van Kasteel de Hoogenweerth.
  • De 32-jarige Moreno B. en Giërmo B. volgens het Openbaar Ministerie betrokken bij de moord op advocaat Derk Wiersum, moeten worden vrijgesproken. Dat betoogden zijn advocaten vandaag. Vorige week eiste het OM levenslang tegen beiden.Saskia Belleman schuift vanavond aan.
  • Claudia de Breij werkt aan een nieuw album. Om de paar weken treedt ze op met een nieuw nummer. Vanavond is dat een zomers lied met het thema: flirten.
  • De tour is voorbij, dus ook de Tour de Tietema. Ieder jaar volgen Bas, Josse en Devin alle randzaken van de grootste wielerronde ter wereld. Dit jaar waren ze bezig met hun best bekeken tour tot nu toe, tot al hun filmpjes werden verwijderd van YouTube.

Humberto is elke werkdag rond 22.00 uur te zien op RTL 4. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Humberto terugkijken bij Gids.tv.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Maandag in Humberto: de gevolgen van watersnood in Limburg of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier