Dinsdag in Humberto: Rowwen Hèze over splinternieuw album 'Onderaan Beginne'

Dinsdag in Humberto: Rowwen Hèze over splinternieuw album 'Onderaan Beginne'
De gasten van dinsdag 20 juli

Kijktip :

Elke werkdag kunnen we genieten van gesprekken aan tafel bij Humberto Tan. Bekijk hieronder welke gasten er vanavond bij Humberto aan tafel zitten.

Tekst gaat verder onder de video's.

De gasten bij Humberto van dinsdag 20 juli

  • Een historische dag vandaag voor de ruimtevaart: miljardair Jeff Bezos nam zowel de oudste als de jongste astronaut ooit mee op zijn eerste commerciële ruimtevlucht.Anna Gimbrère schuift er vanavond over aan.
  • De Chefkok staat aan het roer van zijn eigen sterrenrestaurant. Maar de weg daarnaartoe, was verre van gemakkelijk.Jermain de Rozario vertrok op zijn 15e van huis, hield zich overeind met de gekste bijbaantjes en vluchtte meermaals in drank en drugs. Hij vertelt zijn verhaal bij Humberto.
  • Motoragent Arno werd op brute wijze doodgereden. Een gigantische klap voor de politie, niet alleen omdat ze een collega verloren, maar ook omdat er waarschijnlijk opzet in het spel was. Collega Mike Damen denkt dat dit drama voorkomen had kunnen worden.
  • Ze zijn vaak hilarisch. De meningen van mensen op straat, de zogenaamde voxpop, is een grote hit op internet en tv. Drie makers over de kunst en het succes van het straatinterview: Mark Baanders, Pepijn van Wezenberg & Michelle Willemsen.
  • Na een periode van stilte laat de Limburgse band Rowwen Hèze weer van zich horen en hoe: hun splinternieuwe album 'Onderaan Beginne' staat op nummer 1 in de Album Top 100.

Humberto is elke werkdag rond 22.00 uur te zien op RTL 4. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Humberto terugkijken bij Gids.tv.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Dinsdag in Humberto: Rowwen Hèze over splinternieuw album 'Onderaan Beginne' of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier