Vanavond op tv: start Tokio Vandaag, documentaire Shooting Joe Exotic

Vanavond op tv: start Tokio Vandaag, documentaire Shooting Joe Exotic
De tv-tips van Gids.tv voor vrijdag 23 juli

Kijktip :

De Olympische Spelen gaan vandaag officieel van start (hoewel er al enkele sporten zijn begonnen), en dat betekent dat ook de NOS uitgebreid verslag gaat doen. Verder onder meer de documentaire Shooting Joe Exotic van Louis Theroux. Dit zijn de tv-tips van Gids.tv voor vrijdag 23 juli.

Gids.tv brengt je elke dag op de hoogte van het beste dat de aankomende tv-avond te bieden heeft.

Nieuw: Tokio Vandaag

NPO 1
19:00 uur

De NOS blikt vanaf vandaag elke avond rond 19:00 uur op NPO 1 terug op de olymische dag in Tokio in het sportprogramma Tokio Vandaag. Vanwege het tijdsverschil met Japan is een groot deel van de sporten in de Nederlandse nacht. Voor wie 's nachts en/of overdag niet heeft kunnen kijken, is er dagelijks een overzicht met samenvattingen, interviews met sporters, reportages en vaste rubrieken.


Nieuw: Louis Theroux: Shooting Joe Exotic

Canvas
20:20 uur

Tien jaar na zijn eerste ontmoeting met Tiger King Joe Exotic, bezoekt Louis hem opnieuw voor de documentaire Shooting Joe Exotic om te onderzoeken hoe het zo ver kon komen dat een dierenverzorger een veroordeelde misdadiger werd. Joe zit in een federale gevangenis, nadat hij schuldig is bevonden aan een huurmoordcomplot en omdat er meerdere aanklachten zijn van dierenmishandeling. Intussen is Joe dankzij een Netflix-serie over hem een mediafenomeen geworden.


Nieuw: NOS Studio Tokio

NPO 1
20:30 uur

Vanaf vanavond blikt Henry Schut elke avond terug op de olympische dag in de talkshow Studio Tokio. Dat doet hij vanuit Scheveningen. Aan tafel zitten atleten, coaches, analisten en gasten van buiten de sportwereld. Met het belangrijkste sport van de dag, iedere dag een medaillewinnaar aan tafel en een bijzondere rubriek met Joris Linssen. Dione de Graaff is in Tokio en voert daar het gesprek met de hoofdrolspelers van de dag.


Code van Coppens: red tante uit ziekenhuis

SBS 6
20:30 uur

In deze aflevering van Code van Coppens: de wraak van de Belgen nemen jeugdvrienden en acteurs Horace Cohen en Ruben van der Meer het op tegen zanger René Froger en zijn zoon Didier. De teams komen voor hun escaperoomopdracht terecht in een ziekenhuis. Hun opdracht: 'Red tante Patty uit de handen van een totaal losgeslagen chirurg'. Brengen ze hun missie tot een goed eind?


Dramafilm: Titanic

NET 5
20:30 uur

Op Net5 is vanavond de klassieker Titanic te zien. De rijke Rose DeWitt Bukater wordt door haar familie gedwongen om zich met Cal Hockley te verloven en binnenkort te gaan trouwen. Tijdens de eerste tocht over de Atlantische zee van de Titanic besluit Rose zelfmoord te plegen. Ze wordt echter gered door Jack Dawson, een derde klasse-passagier. Ondanks hun totaal verschillende afkomst worden ze vrienden en al snel groeit de liefde tussen hen allebei. Maar dan raakt het schip een ijsberg.


Actiefilm: Kill Bill: Vol. 1

Veronica
20:30 uur

Veronica zendt vanavond de beide Kill Bill-films achter elkaar uit. Huurmoordenaar 'The Bride' wordt op haar eigen bruiloft neergeschoten door haar opdrachtgever Bill en zijn handlangers. Ze overleeft de aanslag, maar door een kogel in haar hoofd ligt ze vier jaar in coma. Als ze bijkomt, is ze compleet over de rooie en vastbesloten om wraak te nemen. Ze gaat op zoek naar de bendeleden om ze één voor één te vermoorden en bewaart Bill tot het laatst.Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Vanavond op tv: start Tokio Vandaag, documentaire Shooting Joe Exotic of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV