Dinsdag in Humberto: judoka Henk Grol ging voor goud, maar werd uitgeschakeld

Dinsdag in Humberto: judoka Henk Grol ging voor goud, maar werd uitgeschakeld
De gasten van dinsdag 3 augustus

Kijktip :

Elke werkdag kunnen we genieten van gesprekken aan tafel bij Humberto Tan. Bekijk hieronder welke gasten er vanavond bij Humberto aan tafel zitten.

Tekst gaat verder onder de video's.

De gasten bij Humberto van dinsdag 3 augustus

  • Judoka Henk Grol ging nog één keer voor Olympisch goud, maar werd in de eerste ronde uitgeschakeld. Toch beëindigde hij zijn loopbaan positief, door in de teamwedstrijd zijn laatste partij glansrijk te winnen. Hij schuift vanavond aan bij Humberto om terug te blikken op zijn carrière.
  • Turkije, Griekenland en Sicilië zijn zwaar getroffen door bosbranden. Boswachter Arjan Postma en meteoroloog Reinier van den Berg vertellen vanavond over de huidige situatie.
  • Dag 11 van de Olympische Spelen zit erop. Humberto Tan bespreekt met zijn gasten de dag van een vallende Bart van Deurloo, de verliezende waterpoloërs, de terugkeer van Simone Biles, maar natuurlijk vooral de fantastische gouden medaille van de baanwielrenners.
  • Zeilster Marit Bouwmeester verdedigde in Tokio haar titel van Olympische kampioen. Tot aan de slotrace was het razend spannend en maakte ze nog kans op een gouden medaille, maar het werd uiteindelijk brons.

Humberto is elke werkdag rond 22.00 uur te zien op RTL 4. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Humberto terugkijken bij Gids.tv.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Dinsdag in Humberto: judoka Henk Grol ging voor goud, maar werd uitgeschakeld of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier