Vrijdag 6 augustus in Droomhuis gezocht: prachtige natuur in Fins Lapland

Vrijdag 6 augustus in Droomhuis gezocht: prachtige natuur in Fins Lapland
Op zoek naar een huis in het buitenland

Kijktip :

Vrijdag is er een herhaling te zien van een aflevering van Droomhuis gezocht. In het hartje van de zomer (die overigens niet zo zomers is) zoeken we de koelte op, want Sybrand Niessen reist met Gitta en haar buurvrouw af naar Fins Lapland.

Droomhuis gezocht gemist? Kijk elke aflevering terug via Gids.tv.

Natuur
Gitta is al een paar jaar verliefd op Lapland: ze houdt van de natuur, de rust en de ruimte. Sinds kort heeft ze het idee om er ook daadwerkelijk te gaan wonen en dus gaat ze met haar buurvrouw Linda, die graag helpt, op pad. Vooral de eindeloze natuur en het gevoel van vrijheid dat Lapland haar geeft hebben Gitta overgehaald om deze stap te zetten.

Helsinki
Gitta is vooral niet op zoek naar mensen om zich heen, want ze is al vijftien jaar alleen en dat vindt ze geweldig. "Als ik zo nog vijftien jaar kan leven, met nog minder mensen, ben ik helemaal gelukkig." Sybrand zoekt op basis van haar budget naar geschikte huizen én geeft praktische tips. Carrie ten Napel bezoekt de Finse hoofdstad Helsinki.

Droomhuis gezocht is op vrijdag 6 augustus om 21.30 uur te zien op NPO 1. Je kunt alle afleveringen van Droomhuis gezocht terugkijken bij Gids.tv.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Vrijdag 6 augustus in Droomhuis gezocht: prachtige natuur in Fins Lapland of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier