Nieuwe avonturen van Ik Geloof in Mij: de Costa del Sol Tour vanaf zaterdag op SBS6

Nieuwe avonturen van Ik Geloof in Mij: de Costa del Sol Tour vanaf zaterdag op SBS6
René le Blanc en vrienden veroveren de costa's

Kijktip :

Ik Geloof in Mij is terug met een nieuw seizoen. Dit keer gaan de artiesten die volop vertrouwen in zichzelf hebben voor het eerst op een buitenlandse tournee. Dat avontuur is vanaf 14 augustus elke zaterdag om 22.00 uur te zien op SBS6.

Ik Geloof in Mij: de Costa del Sol Tour gemist? Bekijk alle afleveringen terug bij KIJK.nl en Gids.tv.

Costa del Sol
Onder anderen Rutger van Barneveld, Wally McKey en natuurlijk René le Blanc proberen met hun gloednieuwe singles de Costa del Sol te veroveren. Ze geloven zelf heilig dat Nederlandse toeristen ze zullen herkenen en ze de clubs volkrijgen.

De tekst gaat verder onder deze video's

Voorbereiding
In de eerste aflevering zijn tourmanager Ron en assistent Saïd druk bezig met de voorbereiding van de reis naar Spanje. Tussendoor heeft René le Blanc nog een optreden bij het Sterren Muziekfeest.

Ik Geloof in Mij: de Costa Del Sol Tour is vanaf zaterdag 14 augustus elke zaterdag om 22.00 uur te zien op SBS6. Je kunt alle afleveringen en de mooiste fragmenten van Ik Geloof in Mij: de Costa Del Sol Tour bij KIJK.nl en Gids.tv.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Nieuwe avonturen van Ik Geloof in Mij: de Costa del Sol Tour vanaf zaterdag op SBS6 of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV